IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Ekim.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti!


Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin gollerini Tolga Ciğerci ve Vedat Muriç kaydetti. Denizlispor'un tek golü Oscar'dan geldi.





Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Fırat Aydınus'un yönettiği mücadeleyi sarı-lacivertli takım 2-1 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Tolga Ciğerci ve 62. dakikada Vedat Muriç kaydetti. Denizlispor'un tek golü, 73'te Oscar'dan geldi. Bu skorla Fenerbahçe puanını 14'e çıkardı. Denizlispor ise 8 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Fenerbahçe ise İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak.


ERSUN YANAL'DAN 3 DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, 1-0 yenildikleri Antalyaspor maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Fenerbahçe'de Dirar, Kruse veJailson, Yukatel Denizlispor maçında forma giyemedi. Sakatlıkları bulunan Dirar ve Kruse kadroda yer almazken, Jailson yedek soyundu. Yanal, bu oyuncuların yerine Denizli deplasmanında, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz ve Garry Rodrigues'e ilk 11'de yer verdi.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık