IRCForumda - En İyi IRCForum Sayfasi
  sohbet


Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1 (permalink)
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Izgara Kuzu Pirzola Ve Patlıcan Beğendi



 

ara Kuzu Pirzola Ve Patlıcan Beğendi Tarifi İçin malzemeler

  • 3 kalem kuzu pirzola
  • 1 dal kekik
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 adet közlenmiş patlıcan, dilimlenmiş
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 fincan süt
  • Tuz, karabiber
Sunum için:
  • Domates ve sivri biber


Izgara Kuzu Pirzola Ve Patlıcan Beğendi Nasıl Yapılır?












  • Beğendinin yapımı için tavaya tereyağını alın, içerisine unu ekleyerek kokusu çıkana kadar kavrulur.
  • Un kokusu çıktıktan sonra içerisine közlenmiş, dilimlenmiş patlıcan eklenerek kavrulmaya devam edilir. Bir yandan ezilerek karıştırılır, ısıtılır.
  • Yavaş yavaş süt eklenerek karıştırmaya devam edilir. Tuz eklenir.
  • Pirzolaların arkasına ve önüne sıvıyağ, tuz ve karabiber dökülür.
  • Pirzolaları direk tavaya alarak arkası ve önü renk alıncaya dek pişirilir.
  • Renk aldığında tereyağı, kekik, sarımsak, biber ve domates eklenerek etler tereyağında pişirilir.
  • Beğendi tabağa alınır üzerine pirzolalar, biber ve domates eklenerek servis edilir. Afiyet olsun.


lezzet


ara Kuzu Pirzola Ve Patlıcan Beğendi Tarifi İçin malzemeler

  • 3 kalem kuzu pirzola
  • 1 dal kekik
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 adet közlenmiş patlıcan, dilimlenmiş
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 fincan süt
  • Tuz, karabiber
Sunum için:
  • Domates ve sivri biber


Izgara Kuzu Pirzola Ve Patlıcan Beğendi Nasıl Yapılır?












  • Beğendinin yapımı için tavaya tereyağını alın, içerisine unu ekleyerek kokusu çıkana kadar kavrulur.
  • Un kokusu çıktıktan sonra içerisine közlenmiş, dilimlenmiş patlıcan eklenerek kavrulmaya devam edilir. Bir yandan ezilerek karıştırılır, ısıtılır.
  • Yavaş yavaş süt eklenerek karıştırmaya devam edilir. Tuz eklenir.
  • Pirzolaların arkasına ve önüne sıvıyağ, tuz ve karabiber dökülür.
  • Pirzolaları direk tavaya alarak arkası ve önü renk alıncaya dek pişirilir.
  • Renk aldığında tereyağı, kekik, sarımsak, biber ve domates eklenerek etler tereyağında pişirilir.
  • Beğendi tabağa alınır üzerine pirzolalar, biber ve domates eklenerek servis edilir. Afiyet olsun.


lezzet


  Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
reklam ver

~ BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ ~

sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık