IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Amerika'da ailesinden 4 kişiyi katledip evi ateşe veren adam, polisler tarafından öldürüldü




Amerika'da Courtney Gordon isimli şahıs, ailesini öldürüp evini ateşe verdi. Polis, 38 yaşındaki şüpheliyi etkisiz hale getirerek öldürdü. Gordon geçen sene aile içi şiddet nedeniyle tutuklanmıştı. Polis, cinayetin detaylarına dair henüz bilgi vermedi.

ABD'de 38 yaşındaki Courtney Gordon, ailesinden dört kişiyi silahla öldürdü, iki polisi bıçakla yaraladı ve evini ateşe verdi. Queens'de yaşanan olayda, 11 yaşında bir kız ve 12 yaşında bir erkek çocuk da hayatını kaybetti. Gözaltına alınmak istenen Gordon, polislere bıçakla saldırdı. Gordon daha sonra polis tarafından öldürüldü. Gordon'un geçen sene aile içi şiddetten dolayı tutuklandığı belirtildi. Cinayetin sebebi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

AİLESİNİ ÖLDÜRÜP EVİ ATEŞE VERDİ
Amerika Birleşik Devletleri'nde ailesinden dört kişiyi silahla öldürüp iki polisi bıçakla yaraladıktan sonra evini ateşe veren 38 yaşındaki Courtney Gordon isimli adam polis tarafından öldürüldü.

ÖLENLER ARASINDA ÇOCUKLAR DA VAR
Queens eyaletinde bir kızın polise kuzeninin aile fertlerini öldürdüğümü söylemesi üzerine polis ekipleri, aralarında 11 yaşında bir kız ve 12 yaşında bir erkek çocuğun da bulunduğu dört kişiyi öldüren Gordon'u gözaltına almak istedi. Gordon, kendisini gözaltına almak isteyen polislere bıçakla saldırıp yaraladı. Polis Gordon'u etkisiz hale getirdi.

CİNAYET SEBEBİ AÇIKLANMADI
Polis, cinayetin sebebi ile ilgili açıklama yapamadı. Polis, sendikaları ise olayda yaralanan polislere cesaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık