IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mayıs.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Alman turistten görülmemiş protesto! İstediği olmayınca çırılçıplak soyunup tapınağa daldı




Endonezya'da Alman turist Darja Tuschinski, bir Hindu gösterisine giriş bileti alamayınca çıplak bir şekilde gösterinin yapıldığı tapınağa girerek protestoda bulundu. Olayın ardından Bali'nin kamu ahlakına aykırılık yasalarını ihlal etmekle suçlanan turist iki yıl sekiz ay hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Turist gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Endonezya'nın Bali şehrinde ilginç bir olay yaşandı. Tatile giden Alman turist Darja Tuschinski, bir tapınakta düzenlenen Hindu gösterisini izlemek istedi. Giriş bileti bulamayan kadın protesto için akılalmaz bir yola başvurdu. Tuschinski, gösterinin yapıldığı tapınağa çıplak şekilde girdi.

TAPINAĞIN KAPILARINI ZORLA AÇTI
Tuschinski'nin tapınağın kapılarını zorla açtığı ve bir adamın onu durdurmaya çalışmasına karşılık el hareketi yaptığı görüldü. Olayı gören diğer turistler neye uğradığını şaşırdı.

HAPİS CEZASI ALABİLİR
Turistin kaldığı bungalovda da sık sık çıplak dolaştığı belirtildi. Bali'nin kamu ahlakına aykırılık yasalarını ihlal etmekle suçlanan kadın gözaltına alınırken, iki yıl sekiz ay hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

TAPINAK YETKİLİLERİ, ÖZÜR DİLEDİ
Tapınak yetkilileri, ziyaretçilerden özür dileyerek, Tuschinski'nin eylemleri nedeniyle oluşan "kötü enerjiyi" gidermek için bir ritüel düzenledi. Polis, Tuschinski'ye alkol ve uyuşturucu testi yaptı ancak test sonuçları henüz açıklanmadı. Tuschinski'nin, kendisine bilet verilmediği için strese girdiği ve paraya ihtiyaç duyduğuna inanılıyor.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık