IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Eylül.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Cani anne, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı


Özbekistan'da bir kadın, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı. Suçunu örtbas edebilmek için de başka bir bebeğin canına kıydı.



Özbekistan'da korkunç bir olay yaşandı. Yeni doğum yapmış bir kadın, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini camdan aşağıya attı. Suçunu örtbas edebilmek için aynı serviste tedavi gören bir başka bebeği de pencereden aşağıya attı.

Doktorlar 23 yaşındaki yeni doğum yapmış kadına "Bebeğiniz sakat olabilir" dedi. Yeni doğan bebeğinin sakat olabileceğini öğrenen cani kadın, bebeğini hiç acımadan hastanenin 16. katından aşağıya attı. Daha önce de iki engelli bebek dünyaya getiren kadın, suçunu örtbas edebilmek için başka birine ait bebeği daha camdan aşağıya attı.



İKİ BEBEK DE KURTARILAMADI
Serviste görevli hemşirelerin uyuyor olması sebebiyle durum bir saat sonra fark edilirken bebeklerin pencereden aşağıya atıldığını gören doktor ve hemşireler tarafından bebeklere müdahalede bulunuldu.Ancak bebekler, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

İKİ ENGELLİ BEBEK DAHA DÜNYAYA GETİRMİŞ
Olayla ilgili açıklama yapan polis, kadının bu suçu işlemesinin altında daha önce de iki engelli bebek dünyaya getirmesi olabileceğini söyledi.

Cani annenin 20 yıl hapis cezası alması beklenirken görevi başında uyuya kalan hemşireler hakkında da soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık