IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
www.eylulsohbet.net
Zayıflamak istiyorum ama nasıl?


Zayıflamak İstiyorum Ama Nasıl?

Sizde zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum diyen insanlardan mısınız? Zayıflamak istiyor ancak kilo veremiyor musunuz? Bu konuda en çok ev hanımlarının şikâyetçi olduğunu biliyoruz. Ancak bunun çözümünü de biliyoruz zayıflamak için evde uygulayabileceğiniz birçok yöntem var ve bunların hepside mutlaka işe yarayan yöntemler siz sadece kararlı olun ve kendinize “Ben Zayıflamak İstiyorum” deyin. Zayıflamak istiyorum diyerek kendinizi buna inandırdıktan sonra artık nasıl zayıflayabileceğimizi anlatmaya başlayalım zayıflamak için her insanın başvuracağı ilk yol diyettir. Diyeti kısaca anlatmak gerekirse sağlık ve zindelik için çok önemli olan beslenme düzenine diyet denir. Peki diyet nasıl yapılır? Öncelikle… diyetten hemen sıkılıp pes etmememiz gerekir. Sonuçta diyete başlar başlamaz bir mucize olmayacak ve siz kilolarınızdan hemen kurtulmayacaksınız. Aldığınız kiloları zamanla aldığınıza göre tabi ki belli bir zaman içerisinde vereceksiniz. Yani buradan çıkaracağımız sonuç diyet yaparken aceleci davranmayacağız ve diyet süresinde kendimizi asla strese sokmayacağız kendimizi sürekli zayıflamak istiyorum diyerek motive edeceğiz. Strese girmek diyetimizi bozmamıza neden olabilir.

Zayıflamak İstiyorum Diyenlere Doğru Besinler


Öncelikle zayıflamak yukarıda da bahsettiğimiz gibi bir kararlılık işidir ve zayıflamak için birçok yöntem vardır. Öyle ki bazı insanlar sadece doğru besinlerden yararlanarak kilo verebiliyor. İşte bizde şimdi size bu doğru besinlerden bahsedeceğiz ve bunları size maddeler halinde sıralayacağız.
-Ekmek yağlı ve hamur işlerinden uzak durun sanırım en zor madde bu olacak
-Doğal besinleri tercih edin GDO’suz katkı maddesi içermeyen ürünler
-Salata ve meyve yemeye özen gösterin
-Kola gibi asitli içecekler yerine elle sıkılmış meyve suyu ya da doğal bitkisel çaylar için
-Tatlı olarak hamur işi yemek yerine yine doğal meyveler tercih edin
-Masadan çorbayı asla eksik etmeyin


Bunların yanında size ara öğünlerde neler yiyebileceğinizden de biraz bahsedelim. Ara öğün denildiğinde insanların aklına genel olarak abur cubur yağlı ve şekerli yiyecekler gelir. Ancak ara öğünlerde bu çeşit besinleri tüketmek bize hem kilo aldırabileceği gibi sağlığımızı da bozabilir. Kolestrol diyabet tansiyon gibi hastalıklara yol açabilir.
Ara öğünlerde size daha kolay seçimler yaptırmak ve sizi tok tutmaya yarayacak alternatif bazı çözümler:

-3 kuru kayısı ve 2 parça ceviz
-1 kâse yoğurt 5-10 adet Yaban mersini
-1 bardak az yağlı süt
-Yarım simit ve 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
-1 kutu meyveli yoğurt yanında ise 10 adet fındık
-1 fincan sütlü kahve ve yanında 3 adet light bisküvi
-Kepekli tost ve söğüş sebze
-10 adet kuru erik ve 5 adet badem
Bunlar sizi ara öğünlerde tok tutacak besinler bu besinler sayesinde ara öğünlerde abur cubura yönelmeyeceksiniz. Zayıflamak için yaptığınız diyet ve spor gibi çözümlerin yanında alternatif yollar olarak bunları mutlaka denemelisiniz. Bunları uyguladığınızda başarılı olduğunuzu görmüş olacaksınız.

Zayıflamak İstiyorum Spor Yapmalı mıyım?

Zayıflamak isteyip de bunun için spora başvurmayan bir insan olamaz. Spor zayıflamak için en iyi yöntemlerden bir tanesidir zayıflamak için az da olsa mutlaka spora yapmalısınız. Spor yapmak vücudumuzdaki yağların daha hızlı bir şekilde erimesine yardımcı olur. Bu sayede vücut zamanla kendini toplar ve incelir. Sonuç olarak tüm bu yazdıklarımız sizin için bir araya getirdiğimiz kolay kilo verme yöntemleridir bu yöntemleri uyguladığınızda zaman içerisinde faydasını göreceğinize emin olabilirsiniz ancak size söylediğimiz gibi kendinize “ben zayıflamak istiyorum” diyebilmeli ve bunu başarabileceğinize inanmalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık