IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Tekerlekli sandalyede görüntülenen Mike Tyson hapishane hastalığına yakalandı: Konuşamıyorum bile


Efsanevi boksör Mike Tyson geçtiğimiz günlerde bir hayranı tarafından tekerlekli sandalyede görüntülenmişti. Sağlık durumuna ilişkin konuşan Tyson, siyatik hastalığına yakalandığını açıklarken, "Ağrı arada kendini gösteriyor ve yürümeme engel oluyor. Bazen o kadar yanıyor ki konuşamıyorum!" ifadelerini kullandı. Siyatik halk arasında hapishane hastalığı olarak da biliniyor.
Son zamanlarda rahatsızlığı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çeken eski ABD'li boksör Mike Tyson, havaalanında tekerlekli sandalye ile görüntülenmişti. Tyson sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
"YÜRÜMEME ENGEL OLUYOR"

Newsmax'e konuşan Mike Tyson, siyatik hastalığına yakalandığını söyledi. Efsanevi boksör yaptığı açıklamada, "Ağrı arada kendini gösteriyor ve yürümeme engel oluyor. Bazen o kadar yanıyor ki konuşamıyorum!" ifadelerini kullandı. Tyson son durumuna ilişkin ise, "Siyatik dışında başka bir sorunum yok ve çok sağlıklıyım." dedi.

SİYATİK HASTALIĞI NEDİR?

Siyatik hastalığı, siyatik sinirinin ağrılı hastalığıdır. Hastalık, kalçaya doğru yayılan bel ağrılarıyla başlar. Ağrı, sinir boyunca, bacağın arkasını izleyerek kasıktan ayağa dek yayılır. Ağır durumlarda bacak güçsüzleşir, diz ve bilek refleksleri azalır. Sağaltımında dinlenme, sıcak ve fizik sağaltımı yapılır; ağrı kesici ilaçlarla birlikte özellikle B vitamini ve kortizonlu ilaçlar verilir. Hastalık genelde hapishane hastalığı olarak da bilinir.
Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık