IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Haziran.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Işın Karaca'nın yetiştiriciliğini yaptığı Mucize Kız isimli at, Gazi Koşusu'nda 2. oldu


Işın Karaca'nın eski eşi birlikte yetiştiricisi olduğu 'Mucize Kız' isimli at, Gazi Koşusu'nda 2. gelerek büyük bir başarıya imza attı. Jokeyliğini Müslüm Çelik'in yaptığı Mucize Kız isimli at, sahibine 287 bin TL kazandırdı.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 96. Gazi Koşusu'nda jokeyliğini Özcan Yıldırım'ın yaptığı "Secret Power" isimli safkan 2.31.04 dereceyle birinciliği elde etti. Yarışta ikinciliği Müslüm Çelik'in jokeyliğini yaptığı, sanatçı Işın Karaca'nın yetiştirdiği 21 numara ile yarışan "Mucize Kız", üçüncülüğü Gökhan Kocakaya ile 17 numaralı Sigoş ve dördüncülüğü Halis Karataş'ın jokeyliğini yaptığı 11 numaralı Final Dance aldı.



"DÜNYANIN DÖRT YANINDAN TAŞIDIĞIM VİTAMİNLER HELAL OLSUN"

Yetiştiricisi olduğu atın başarısıyla onurlanan Işın Karaca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün başlatmış olduğu ve 96.sı gerçekleşen Gazi Koşusu'nda 2. olmak bir yetiştirici olarak onurdur. Senin için dünyanın dört bir yanından taşıdığım vitaminler helal olsun kızım" ifadelerini kullandı.

287 BİN TL KAZANDIRDI

Magazinkolik'te yer alan habere göre, Işın Karaca'nın boşandığı eşi Tuğrul Odabaş ile birlikte yetiştiricisi olduğu Mucize Kız'ın resmi kayıtları ve yetiştiricilik ikramiyesinin bilgileri de açıklandı. Yarışı ikinci olarak tamamlayan Mucize Kız, sahibine 287 bin 500 TL kazandırdı.


Magazinkolik / Ecem Altan - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık