IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Threads'e yeni özellikler: Düzenleme ve Sesli Konu Başlıkları




Meta'nın Twitter (yeni adıyla X) rakibi Threads, kullanıcılara gönderilerini düzenleme ve sesli konu başlıkları ekleme imkanı sunan yeni özellikler getiriyor. Bu özelliklerin paralı abonelik gerektirmemesi ve kullanıcı deneyimini iyileştirmesi dikkat çekiyor.

Meta'nın Twitter (yeni adıyla X) rakibi Threads yeni özelliklerle seviye atlıyor. Platforma kullanıcıların yazım hatalarını gönderilerini paylaştıktan sonraki beş dakika içerisinde düzeltmelerine olanak tanıyan bir 'düzenle' düğmesi getirildi.

Threads'in bu yeni özelliğine sahip olmak için, Twitter'daki gibi paralı aboneliğe sahip olmanız gerekmeyecek

Düzenlenen gönderiler bir kalem simgesiyle işaretlenecek. Ayrıca, toplulukla etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sunan Sesli konu başlıkları da Threads'e geliyor.



Kullanıcılar bu seçeneği bir Konu oluştururken veya bir Konuya yanıt verirken bir mikrofon simgesi aracılığıyla bulabileckler.

Threads, X'i (Twitter) bitirmeye kararlı: Premium özellik ücretsiz sunuldu!

Mobil kullanıcılar için simgeye basılı tutmak veya dokunmak ses kaydını başlatmaya yeterli olacak. Konu başlıkları, dinleyemeyenler için otomatik olarak altyazıya sahip olacak.

Kullanıcılar, göndermeden önce oluşturulan metni netlik açısından gözden geçirebilecek ve düzenleyebilecek. Özellikle Sesli gönderilerin sesi varsayılan olarak kapalı olacak ve aynı anda yalnızca bir tanesi dinlenebilir olacak.

Her iki özellik de şu anda Android cihazlarda test aşamasında ve yakında daha geniş bir kullanıma sunulması bekleniyor. Threads'in düzenleme düğmesi, muadili X'in aksine bir ödeme gerektirmeyecek ve kullanıcılara daha erişilebilir bir düzenleme seçeneği sunacak. Düzenleme penceresinin X'inkine kıyasla daha kısa olduğunu da belirtelim.



Threads'in bu özellikleri hızla kullanıma sunması, kullanıcı deneyimini iyileştirme konusundaki kararlılığının altını çiziyor. Çok talep edilen bir eklenti olan düzenleme düğmesi, kullanıcılara gönderilerini mükemmelleştirmeleri için 5 dakika gibi kısa bir pencere sunuyor.

Bu özellik için bir ödeme gereksiniminin olmaması, Threads'i rakibi X'ten bir adım öne taşıyabilir. Sesli konu başlıklarının kullanıma sunulması, kullanıcı etkileşimini daha da çeşitlendirerek platformun topluluğuyla etkileşim kurmak için dinamik bir yol sunuyor.

Twitter özelliği geliyor: Threads için köprüden önce son çıkış

Bu güncellemelerle Threads, yılın başlarında karşılaştığı zorlukların ardından kullanıcı tabanını geri kazanmak ve genişletmek isteyen sosyal medya ortamında zorlu bir yolun yolcusu olarak kendini kanıtlama hedefinde önemli adımlar atıyor.

Siz Threads'e gelecek bu yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık