IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
WhatsApp, Çevrimiçi Durumunuzu Belirli Kişilerden Gizleyecek!


Meta'nın sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendinize mesaj gönderebilme yeteneği de dahil olmak üzere diğer birçok özellik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, kullanıcıların çevrimiçi durumlarını seçtikleri kişilerden gizlemelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunmaya başlıyor. Raporlara göre, çevrimiçi durumunuzu gizleme özelliği, Meta'ya ait anlık mesajlaşma uygulamasının Android beta sürümü 2.22.20.9'da beta test kullanıcılarına sunuluyor. Özellik, kullanıcıların çevrimiçi durumlarını kimlerin görebileceğini ve kimlerin göremeyeceğini seçmelerine olanak tanır.
Meta'ya ait anlık mesajlaşma uygulaması, kullanıcıların "Son Görülmelerini" kişilerinden gizlemelerine olanak tanıyacak.



WhatsApp, Çevrimiçi Durumunuzu Belirli Kişilerden Gizlemenizi Sağlayacak!
Yeni özellik ile kullanıcılar ayrıca online durumlarını gizleyebilecek ve hem çevrimiçi durumunu hem de Son Görülme durumunu gizlemek istedikleri belirli kişileri seçebilecekler. Bu değişiklikler önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılara sunulacak.
Rapora göre WhatsApp, "Son Görülme" gizlilik ayarını "Son Görülme ve Çevrimiçi" gizlilik ayarı olarak değiştirdi. Şu anda, Son Görülme seçeneği, durumu "Kimse", "Kişiler" ve "Herkes" olarak gösterme özelliği sunar. Güncellemeyle birlikte, durumunuzu belirli kişilerden gizlemenize olanak tanıyan ek bir seçenek "Hariç herkes..." olacak.



Özellik şu anda beta aşamasındadır, bu nedenle bir beta test kullanıcısı değilseniz, şu anda sahip olmanız pek olası değildir.
Kullanıcılar, yalnızca Ayarlar >Hesap >Gizlilik >Son Görülme ve Çevrimiçi'ye giderek çevrimiçi durumlarını kimlerin görebileceğini ve kimlerin göremeyeceğini değiştirebilir.
Meta'nın sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendinize mesaj gönderebilme yeteneği de dahil olmak üzere diğer birçok özellik üzerinde çalışıyor.
Kaynak: Tekmoloji / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık