IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ağustos.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
İlişkide Mutluluğu Yakalamak İçin Bu Burçlara Kulak Ver!


Sevgilinizle ya da eşinizle sürekli kavga mı ediyorsunuz? Sabah ayrı, akşam ayrı tartışmaya giriyor, egolarınızı mı savaştırıyorsunuz? Küçük bir meseleyle fitili ateşliyor, içinizde biriken öfkeyi atmak için konudan konuya mı atlıyorsunuz? Hırsınızın, gururunuzun gözlerinizi kör edip mutluluğunuzu elinizden aldığını, ilişkinizi bataklığa sürüklediğini, aşkınızı toprağa gömdüğünü hala göremiyor musunuz? O zaman partnerinizle aranızdaki sorunların çözümü için bu burçlara kulak vermenizi öneriyoruz!





Sorunları Tartışmadan Çözen Teraziler!
Belki yıllardır içinde biriktirdiklerin, belki anlık öfke krizlerin. E tabii hıncını kimden çıkartacaksın? En yakınındaki kişiden. Sevgilinden ya da eşinden. Bakma senin üzerinden konuştuğumuza, durumun tam tersi olması da ihtimaller arasında. Bak Terazilere, medeni hallerine! Sorunları kavgayla değil, barışla çözmelerine! Zaten olası bir kavganın bile on adım ötesinde duruyor, içine girdiğinde ise karşısındakine anlayışla yaklaşıyor. Çatışmaya girmeyip denge arıyor, köprü kurmaya çalışıyor, ilişkisini bitirmeye değil, sağlamlaştırmaya yönelik adımlar atıyor!



Pasif Agresif Davranmayan Koçlar, Kovalar, Yaylar!
Kaç yaşına geldin, hala trip atıyor, tartışma anında kendini bir köşeye mi çekiyorsun? Partnerinin çağrılarına surat asıyor, pasif agresif davranmayı mı tercih ediyorsun? Belki de “suskunluğum asaletimdendir” deyip kendi kendine kuruluyorsun. Kurulma! Kafandan senaryolar yazıp ilişkini tehlikeye atma! Bak açık sözlü Koçlara; lafını esirgemeyen Kovalara; hislerine, düşüncelerine zincir vurmayan Yaylara! Nasıl da sorunları konuşarak çözmeye çalışıyor, kendini kara kutulara kapatmadan açık seçik her şeyi konuşuyor! Feyz al biraz feyz! Sonra vurma kafanı duvarlara, taşlara!



Sevgisini Hissettiren Balıklar, Yengeçler!
Duvarlar örmeyi bırak, biraz daha yakınlaş! Belki kırılmaktan, üzülmekten korkuyor, güvende hissetmek için etrafına dikenli teller çekiyorsun. Fakat bunu dışarıdaki birine değil, en yakınındaki insana yaptığını atlıyorsun! Korkma! Sonuçta karşındaki insan zihnini okuyamıyor; sen ne verirsen, neyi gösterirsen, o da sadece görebildiği kadarıyla hakkında fikir sahibi oluyor. Belki kendini ifade edemediğin, hislerini açığa vuramadığın için sürekli yanlış anlıyor. İşte tam bu noktada, iki su grubu burcu Balık ve Yengeçlere kulak vermen gerekiyor! Olayları akışına bırakıp, duygularını sonuna kadar yaşamadan bu işler öyle kolay olmuyor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık