IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ağustos.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Duygusallığı Meziyet Değil, Eziyet Olarak Gören 5 Burç


Mantığın Yolundan Ayrılmayan İkizler

İkizler, eğlence insanı, neşe insanı. İşi olmaz öyle iç boğan duygusallıklarla. Kararsızlıklarının ya da değişkenliklerinin günah keçisi de duygusal yanları aslında. Didişir durur, mantığıyla. Bir yol ayrımına geldiğinde saatlerce kararsızlıktan kıvransa da en nihayetinde seçeceği yol mantığının eksenindedir. Duygularına teslim olması ya da duyguları yoğun insanlarla uzun süreli birliktelikleri görülmüş şey değil.

Duygusallığı Fark Ettiği An Topuklayan Yay

Bir insanın yanında Yay varsa, depresyona girebilmesi mümkün değil. Garantisi bizden! Onlar her daim enerjik, her daim eğlenceli. Sohbetlerinde modlarını düşürecek her şey ise direkt konu dışı. İşte mutluluklarının gizli sırrı! Hislerine gereğinden fazla önem verenlerle, şakaya gelemeyenlerle ya da sürekli dertlerinden bahsedenlerle işleri olmaz. Duygusallığı üst seviyede insanlara rast geldiğinde hiç gecikmeden topuklaması bundan.

Mantığını Kılavuz Belleyen Başak

Başakların hayatlarında griye yer yok. Her şey ya siyah ya da beyaz. Bir sorunu mu var? Kimseye dert yanmadan gider doğrudan çözümünü arar. Elinden bir şey gelmediği durumlarla mı karşı karşıya? Üzülmek yerine yoluna bakar mutlaka. Bu kadar basit! İnsanlar, bir sorunla karşılaşır karşılaşmaz ne diye ağlayıp sızlanmaya başlıyor, anlayabilene aşk olsun! Mantığını kılavuz belleyenlerin de zaten öyle kolay kolay üzüldüğü görülmüş şey değil.

Duygusallığı Tolere Edemeyen Kova

Süslü laflara ya da uzun açıklamalara gerek yok. Açık ve net. Kovalar, doğrudan doğruya mantık insanı! O yüzden arkalarından anlayışsız deniyor, soğuk nevale diye lakaplar takılıyor. Niyeymiş, insanların duygularıyla empati kuramıyormuşmuş… 2020 yılında hâlâ bunları mı konuşuyoruz ya. Aşalım bunları. Lütfen ama!

Duygusallıktan Fersah Fersah Uzak Oğlak

Oğlakların ciddiyetleri doğuştan. Ne gereksiz duygusallıkların ne de lüzumsuz yakınlıkların hayatlarında yeri var. Zira verdikleri her kararın, attıkları her adımın arkasında yüzde yüz güven duydukları mantıkları var. Karşısındaki en sevdiği insan bile olsa aksi bir durumu onaylamaz. İnsanın içini bunaltan sorunların ya da olur olmaz yerde dökülmeye başlayan göz yaşlarının ondan fersah fersah ötede durmasında fayda var.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık