IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
www.ircforumda.net
Venüs'üne göre gerçek aşkın nerede?


Venüs'üne göre gerçek aşkın nerede?
Venüs burcunuza göre gerçek aşkı yaşayabileceğiniz kişilerin kim olduğunu biliyor musunuz? İnci Gücen yazdı!

Venüs burçlarda;


Koç: Erkek; fikirlerini cesurca ifade eden, hareketli, güçlü, bağımsız, özgür kadınlardan etkilenir. Mulis kadınlardan hoşlanmayacaktır. Kadın; kendisini eril olarak ifade eder, amazon kadınıdır, güçlüdür, içindeki çocuğu hiç kaybetmez ve dişiliğini vurgulamaktan, ilk adımı atmaktan çekinmez.


Boğa: Erkek; ona rahatlık sağlayacak, değişkenlikleri olmayacak, güvenli ortam sunacak, sadık, güzel kokan, güzel sesi olan, hayatın keyfini çıkartacağı, tensellik ve haz duygusunu yaşayabileceği, 5 duyusunu besleyen kişilerden etkilenecektir. Kadın; güzeldir ve huzurlu bir enerjisi vardır, sahiplenicidir, sadıktır, yeteneklidir, güçlü bir öz değer duygusuna sahiptir, alışveriş, sanat ve yemekten hoşlanır, bedenine özen gösterir, keyifçidir.



İkizler: Erkek; iletişim kuran, gündelik bilgilerini paylaşan, espritüel, onda merak uyandıran, sosyal kelebek olan kadınlardan hoşlanır. Zihinsel bir süreç izler ve kadının zekasını göstermesinden etkilenir. Kadın; neşelidir, canlıdır, meraklıdır, gündelik bilgilerini paylaşmak, onu dinleyen kişilerle bir arada olmak ister. Günlük hayatını bir erkeğe anlatıyorsa, ondan etkilenmiştir.


Yengeç: Erkek; koruyan, kollayan, şefkat gösteren, anaç, evcimen, aile sıcaklığına sahip, duygusal güvencede olacağı bir kadın arar. Hiç gitmeyeceğinden emin olmak ister ve o nedenle kıskançlıklar yapabilir. Kadın; besleyen, koruyan, şefkat sunan, duygusal ve anaç enerjidedir, nostaljiktir. Erkeğin duygularını paylaşması ve onun duygularını anlamasından etkilenir.


Aslan: Erkek; alımlı, kendine güvenen, dikkat çeken, sahnede olan kadınlardan hoşlanır. Kadının ön planda olması onu rahatsız etmez. İltifat eder, yükseltir, yüceltir, kadının yaşam enerjisini besler. Kadın; sanki birçok kişi onu izliyormuş ve hep sahnedeymiş gibi bir enerji yayar ve dramatik hareketler sergiler. Girdiği her yerde ışığıyla dikkat çeker, enerjik, neşeli, yaratıcı ve güçlüdür.


Başak: Erkek; mütevazı, hayatını kolaylaştıran, yol gösteren, sorumluluklarını paylaşan, düzenli, planlı, sade kadınlardan etkilenir. Kadın; doğal, sade, mütevazı, şifacı, öğretmenvari, olayları ciddiye alan, detaycı, düzenli, temiz, bakımlıdır. Bazen kendini anlatmak için çok çaba sarf eder. Gereğinden fazla enerji harcar. Anlaşıldığını ve küçük detayların önemsendiğini hissetmesi önemlidir.


Terazi: Erkek; zarafet, uyum, huzur, aşırılıkları olmayan ve orta yolu bulan kadınlardan etkilenir. Stresten hoşlanmaz, stres yönetimi zayıftır. Toplum normları, statü ve seçkinlik önemlidir. Kadın; zariftir, naiftir, uyumludur, estetik değerleri gelişmiştir, sosyaldir. İlişkilerle kendini tanıma deneyimleri daha yoğundur.


Akrep: Erkek; varoluşa dair derinlik ve bütünlük ister. Teklik olma bilinci vardır. Onunla maddi manevi bütünleşecek, bir olacak, tutkulu, uğruna çok çaba harcayacağı ve güçlü kadınlardan etkilenir. Ya hep ya hiç diye düşünür. Kadın; gizemlidir, çekicidir, ketumdur, güçlüdür. Sahip olma isteği yüksektir, bütün karanlığıyla onu kabul eden ve karanlığını göstermekten çekinmeyen biriyle enerjisi beslenir.


Yay: Erkek; spontane, maceracı, gezgin, okuyan, araştıran, spor yapan, kültürlü, neşeli, pozitif kadınlardan hoşlanır. Ani gelişen her şey ona heyecan verir. Kadın; cıvıl cıvıl, neşeli, derin, özgür, ufku geniş, meraklı, deneyimlemeyi seven biridir.


Oğlak: Erkek; sevilmeye çok ihtiyacı vardır ve güven aşılanması gerekir. Zihinsel veya ruhsal olarak olgun, statü sahibi, kendi ayakları üstünde duran, otoriter, saygılı, ciddi, ağırbaşlı, kontrolcü kadınlardan etkilenir. Kadın; mantıksal, olgun, duyguları ciddiye alan, sabırlı, sorumluluk sahibi, sınırları olan, öz saygısı yüksek bir enerjidedir.


Kova: Erkek; önce arkadaş olabileceği, özgür ruhlu, düşüncelerini ifade etmekten çekinmeyen, fikirlere önem veren, ona bireysel alan tanıyan, sosyal kadınlardan etkilenir. Kadının fikirlerine bağlı olması ve duygularından çok bahsetmemesi onu cezbeder. Kadın; bağımsız, özgür, özgün, kendine güvenen, sosyal, zeki, mantıksal, insancıl, vizyon sahibi ve yenilikçidir.


Balık: Erkek; onu anlayan, duygularını ifade etmekten çekinmeyen, koşulsuz sevgiyi hissedeceği, romantik, empatik, fedakar, aynı hayalleri kurabileceği kadınlardan etkilenir ve ruhsal bir bağ kurmak ister. Kadın; sezgisel, duygusal, fedakar, ilham dolu, sakin ve romantiktir. Kendini saf sevgiyle adar.


İnci Gücen

@incininyildizi
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık