IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Burcunuzun En Pis Özellikleri




Bencil ve Kıskanç Koç Burcu

Çok çabuk sıkılıyorsunuz ve bencilliğinizin sınırı yok! Siz hep haklı olamazsınız. Başkalarının başarısı kıskanıyor ve mantıksız adımlar atıyorsunuz. Bırakın onlarda başarsın, siz de… Sürekli “fıstık benim olacak, vuracam kırbacı…” şeklinde konuşup her istediğiniz olmalı diye düşünüyorsunuz.
Kurnazlık her zaman ise yaramaz ama siz hep bu yolu izliyorsunuz ve istediğiniz olmayınca çocuklaşıyor sonrada etrafa öfke kusuyorsunuz. Bakın Sıla ne diyor: “Oluruna bıraaaaak…”

Rahat ve İnat Boğa Burcu

Sorunları görmezden gelir, rahatınızı bozmak istemez ve yeri gelirse dünya yıkılsa kılınızı kıpırdatmazsınız. Paranın her şeye gücü yeter diyorsunuz ve kararları alırken hep ön planda kendinizi tutuyorsunuz. Hep doğru olduğunuzu düşünüyor ve yanlış yapmayan bir ilahmışsınız gibi davranıyorsunuz.
En inat burçsunuz ve yıllar geçse bile haksız olduğunuzu kabul etmezsiniz. Aşkı tadında keyfi sonunda yaşamayı da bilmiyorsunuz.

Meraklı ve Çıkarcı İkizler Burcu

Hemen her konuda söyleyecek bir sözünüz var. Elbette, bunun neresi kötü diyeceksiniz. Ama konuşmak kadar dinlemek gerektiğini hep atlıyorsunuz. Başkalarının hayatlarını çok fazla merak ediyorsunuz ve bir paparazzi gibisiniz. Size ‘hayır’ denmesinden hoşlanmıyor ve hemen tepki veriyorsunuz.
Dedikodudan acayip zevk alıyorsunuz ve sadık kalma konusunda sorunlarınız var. Eğer çıkarlarınız söz konusuysa karşınızdakinin vay haline… Hep kendi sorunlarınızı ön planda tutuyor ve gerisine ‘aman canım sende’ diyorsunuz.

Alıngan ve Tembel Yengeç Burcu

Çıt kırıldım, fazla sahiplenen ve aşırı alıngansınız. Bu alınganlığınız insanları geriyor. Sahiplenici tavrınız insanları bıktırıyor. Etrafınızda hep size benzer insanlar var ve sorunları çözmek yerine görmezden geliyorsunuz.
İstekleriniz olmayınca duygusal bir dramayı çok iyi oynuyorsunuz. Yeni kararlar almak ve yenilik yapmak hiç size göre değil. Kusura bakmayın ama tek tipsiniz ve insanları sıkabiliyorsunuz.

Kendini Beğenmiş ve Kibirli Aslan Burcu

Hep siz, hep siz, hep siz… Ne oluyor canım böyle! İpleri sürekli elinizde tutmaya çalışıyor ve insanları canından bezdiriyorsunuz. Son sözü hep siz söylüyor ve pohpohlanmazsanız hemen tepki veriyorsunuz. Sizden daha güzel veya yakışıklı insanlara tahammül edemiyorsunuz.
Güzellik ve çekicilik hep sizde olmalı. Birinin sevgisini parayla kazanabileceğinizi düşünüyorsunuz. Her ortamın gözdesi olmak için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. Bir yanlışı size kabul ettirmek, atom parçalamaktan daha zor.

Kendini Düşünmez ve Mükemmeliyetçi Başak Burcu​
İhtiyaçlarınızı ve duygularınızı kafanızda oturtamıyor ve bu nedenle sürekli kendinizi eleştiriyorsunuz. Nasıl biri olduğunuzu kabul etmek yerine, sürekli nasıl olmanız gerektiğini düşünüyorsunuz ve kendinizi boşuna üzüyorsunuz. Bu nedenle hep ikincil roller sizin oluyor.
Yardım etmek sizin tabiatınızda var ama gereksiz işlere bulaşıp canınızı sıkıyorsunuz. Kendi öneminiz hakkında net bir fikriniz yok ve kendinize inanmıyorsunuz. Her şeyi bir düzene sokmaya çalışıyor ve sonsuz mükemmeli yaratmaya çalışıyorsunuz. Bu yüzden hayatın tadını çıkaramıyor ve her şeye geç kalıyorsunuz.​
Sabırsız ve Kararsız Terazi Burcu​
Duygularınız nabza göre şerbet vermeyi iyi biliyor. Kimle beraberseniz o kişi ön planda, diğerleri geri planda bırakıyorsunuz. Birilerine bağlanmak yerine deneyimsel davranıyor ve bir durumun iki yönünü de gördüğünüz için karar veremiyorsunuz. Her ortamda kendinizi sevdirecek cici kızsınız ama bu kişi gerçekten siz misiniz?
Rüyalarınızdaki kahramanı arar, bulunca da sıkılırsınız. Canınız sıkkınsa bulunduğunuz ortamın tadını kaçırabilirsiniz. Rutini sevmez, sürekli değişiklik istersiniz. Aradığınız değişikliği bulamazsanız hemen topuklarsınız.

Kuruntulu ve Kontrolcü Akrep Burcu​
Nerede yasak, gizli bir şey var oradasınız. Doymayan bir merakınız var ve her işe burnunuzu sokuyorsunuz. Hatalarınızı kabul etmiyor ve düşüncelerinizi herkese kabul ettirmek istiyorsunuz. Kuruntularınız nedeniyle saplantılı reaksiyonlarınız var. Başkalarınızı size yardım etmeye zorlamaktan çekinmezsiniz.
Herkesi, her şeyi siz kontrol etmek istiyorsunuz ve kimsenin düşüncesine önem vermiyorsunuz. İnsanları manipüle etmeye bayılıyorsunuz ve ilişkileriniz pamuk ipliğine bağlı. Bu hayat böyle geçmez be akrep burcu…

Abartılı ve Dağınık Yay Burcu​
Kendi yaşam felsefenizi oluşturmayıp, başkalarının hayat tarzını benimsiyorsunuz. Bir kriz anında dağılıyor ve olayları fazla abartıyorsunuz. Dağınıksınız ve toparlanmakta zorlanıyorsunuz. Verdiğiniz sözleri unutabiliyor ve söylendiğinde kabul etmiyorsunuz. Bir oyun yaratmış ve dünya yansa umrunuzda değil.
Cömertsiniz ve karşınızdan da aynı cömertliği istiyorsunuz. Sonu ne olur diye düşünmüyor ve sonra iyi niyetimden kaybediyorum diyorsunuz. Artık silkelenme vakti geldi de geçiyor bile…

Çok Bilmiş ve Disiplinli Oğlak Burcu​
Disiplinli olmak iyidir ama sürekli askeri düzen yaşadığınız için her şeye geç kalıyor, hiçbir şeyden tat almıyorsunuz. Bir durumu tam anlamadan çok biliyormuş gibi ön sırada yer almak istiyorsunuz. Yalnızlığınıza aşırı düşkünsünüz ve insanların sizinle bağlantı kurmasını istemiyorsunuz.
Her şeyden kendinizi sorumlu tutabiliyor ve ihtiyaçlarınızı görmezden geliyorsunuz. Sürekli saygı ve takdir kazanmak için yaşıyorsunuz. Herkesi kontrol edilip disiplinli ve çalışkan olması gerektiğini düşünerek stres yapıyorsunuz. Tatili bile bir düzen içinde geçirip her şeyi saatli yapıyorsunuz. Yeter kasmayın artık kendinizi sayın oğlak…

Bağımsız ve Tahammülsüz Kova Burcu

Bir girişimde bulunmak yerine sızlanmayı tercih ediyorsunuz. Özgürlük kavramı sizin için su ve ekmek gibi. Bağımsızlığınızı yitirmemek için çocuk sahibi bile olmaktan vazgeçebilirsiniz. Ama bağımsızlık elinizden alınırsa boyun eğer ve gelişmekte zorlanırsınız. Her şeyden şikayet edip, sevgilinizin ufacık kaprisine tahammül etmezsiniz.
Görüşlerinize önem verilmez ve zekanız küçümsenir diye aklınız çıkıyor. Uzak ve ruhsal açıdan ulaşılmaz güçlü bir kişi profili çizersiniz. Sizin için en önemli şey dilediğiniz gibi yaşamak!

Hep Duygusal Balık Burcu​
Bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz ve kötü kahramanla karşılaşınca hemen iç dünyanıza kapanıyorsunuz. Her şeyden hemen etkileniyor ve kendinize sürekli eziyet ediyorsunuz. Duygusallığınız size sizi meyhane köşelerine taşıyacak, aman dikkat. Hayatınızı düşünmeden başkasının ellerine teslim ediyor ve kaybediyorsunuz.
Kendinizi rüzgara bırakmış dalgalanıp duruyorsunuz. Kolay pes ediyor ve hep vazgeçiyorsunuz. Yanlışlar açık ve net olduğu halde sevdiklerinize söz söyletmiyorsunuz. Bencillik değil ama biraz ben demeyi öğrenmezseniz, kurbanlık koyun olmaya mahkumsunuz.​
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık