IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ekim.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş Alanyaspor 2-0


Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Bu skorla siyah-beyazlılar, Süper Lig'de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı.





Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği lider Alanyaspor'u 2-0 yendi. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Burak Yılmaz penaltıdan ve Diaby kaydetti. Bu skorla ligde namağlup takım kalmadı. Süper Lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan Beşiktaş, bu sonuçla 4 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor sahasında Rizespor'u konuk edecek. Beşiktaş ise deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak.





HAFTANIN EN KAZANÇLI TAKIMI BEŞİKTAŞ
Siyah-beyazlıların şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Fenerbahçe'nin mağlup olduğu, Galatasaray'ın da berabere kaldığı haftada kazanarak hanesine 3 puan yazdıran Beşiktaş, Fenerbahçe'yle aradaki farkı 3'e, Galatasaray'la da 2'ye indirdi. Kartal, lider Alanyaspor'un ise 6 puan gerisinde bulunuyor.





TARAFTARDAN YOĞUN DESTEK
Geride kalan 6 lig ve 2 Avrupa Ligi maçında alınan sonuçların ardından takıma ve teknik ekibe tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlar, Alanyaspor karşısında takıma büyük destek verirken alınan galibiyette de pay sahibi oldu. Atılan gollerden sonra futbolcuların teknik ekibi de yanlarına alarak takım halinde bütünlük oluşturarak sevinmesi de dikkatlerden kaçmadı. Taraftarların desteği maçın ardından da devam etti. Takımı tribünlere çağıran siyah-beyazlılar, futbolculara üçlü çektirdi



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık