IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mart.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, İstanbulspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti




Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Kara Kartal, Cenk Tosun'un kafa golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da etkili başlayan Siyah-Beyazlılar, 56'ncı dakikada Aboubakar'ın harika golüyle skoru 2-0'a getirdi. Lokilo 70'te farkı 1'e indirdi. Uzatma anlarında Redmond'ın harika golüyle maç 3-1 bitti. Beşiktaş, üst üste 3'üncü maçından galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, düşme hattında yer alan rakibini 3-1 mağlup etti.

PERDEYİ CENK AÇTI
Beşiktaş, 42. dakikada Cenk Tosun'un kafa golüyle maçta öne geçti. 5 ay sonra sahalara dönen Rachid Ghezzal, asisti yapan isim oldu.


ABOUBAKAR'DAN HARİKA GOL
Kara Kartal'da 56. dakikada sahneye çıkan isim bu kez Aboubakar'dı. Yaklaşık 25 metrelik mesafeden kaleye falsolu bir füze gönderen Aboubakar, file bekçisini çaresiz bıraktı. Kaleci sadece seyretmekle kaldı.

LOKILO'NUN GOLÜ YETMEDİ
İstanbulspor, Lokilo'nun golüyle 70'te maçta durumu 2-1'e getirdi ama yeterli olmadı. Deplasman ekibi bu maçta adeta direkleri dövdü.

SON SÖZÜ REDMOND SÖYLEDİ
Baskısını son dakikalarda da sürdüren Beşiktaş, Redmond'un uzatma dakikalarında kaydettiği golle mücadeleden 3-1 üstün ayrıldı.

GHEZZAL HARİKA DÖNDÜ
Süper Lig'de Antalyaspor ile oynanan erteleme maçında ilk 11'de yer verilen Ghezzal, ısınma sırasında yaşadığı sakatlıkla sebebiyle son anda kadrodan çıkartılmıştı. 153 gün sonra yeniden Siyah-Beyazlı forması ile taraftarının önüne çıkan Cezayirli yıldız Cenk Tosun'a asist yaptı.

BEŞİKTAŞ SERİYE BAĞLADI
Lige istediği gibi başlayamayan siyah-beyazlılar, bu maçı da kazanarak üst üste 3'üncü galibiyetini aldı.

FENERBAHÇE DERBİSİNE MORALLİ GİDECEKLER
Sıkıntılı dönemlerden geçen siyah-beyazlılar, derbi öncesi aldıkları bu galibiyetle Fenerbahçe deplasmanına yüksek moralle çıkacaklar.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık