IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Mart.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etti




Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maçı 2-0'lık skorla Beşiktaş kazandı. Başakşehir'le oynadığı son 3 maçtan 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Beşiktaş, bu şanssızlığını kırdı.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Siyah-Beyazlılar karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

PERDEYİ ABOUBAKAR AÇTI
Dengeli başlayan karşılaşmada perdeyi Vincent Aboubakar açtı. 15. dakikada çok şık bir gol atan Kamerunlu forvet, Siyah-Beyeazlılar'ı öne geçirdi. Abou, üst üste iki gol sevinci yaşadı.

JANUZAJ KIZARDI
Medipol Başakşehir'de 35. dakikada Adnan Januzaj kırmızı kart gördü. Dengesini kontrol edemeyen Januzaj, Gedson Fernandes'in ayağını yerden kesti. Başakşehir, ilk yarıda 10 kişi kaldı.

SAHNEDE MASUAKU
Siyah-Beyazlılar, 55'te Arhur Masuaku'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. Sol çaprazda topla buluşan tecrübeli sol bek, yerden uzak köşeye çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Beşiktaş maçı 2-0 kazandı.

BAŞAKŞEHİR KAYIPLARDA
Son 2 maçında Kayserispor ve Alanyaspor'a 1-0'lık skorla mağlup olan Başakşehir'in kan kaybı Beşiktaş maçıyla devam etti.

KARTAL SERİ YAKALADI
Geçen hafta Ankaragücü'nü 2-1 yenerek kötü gidişatı bitiren Beşiktaş, Başakşehir galibiyetiyle üst üste ikinci maçından galip ayrıldı. Başakşehir'le oynadığı son 3 maçtan 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Beşiktaş, bu şanssızlığını kırdı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık