IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Ismael'in kaderi Fenerbahçe derbisine bağlı


Geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanında 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın hocası Valerian Ismeal'in kaderi, milli takım arasından sonra karşı karşıya geleceği Fenerbahçe maçının ardından belli olacak. Alınan beraberlik sonrası sonuçlardan memnun olmayan siyah-beyazlı yönetimin, Sportif Direktör Ceyhun Kazan'dan rapor istediği öğrenildi. Talep edilen rapor ardından teknik adam Valerian Ismael ile hafta arasında görüşme sağlanacağı öğrenildi.

Kendi evinde Medipol Başakşehir'e mağlup olan Beşiktaş, en son oynadığı İstanbulspor karşılaşmasında ise 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlı kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bu sonuçlar karşısında memnun olmadığı ve devreye girdiği söylendi. Sportif Direktör Ceyhun Kazan'dan rapor isteyen Çebi'nin, Fransız teknik adamın takımın başında devam edip etmemesine evlerinde oynanacak Fenerbahçe derbisi sonrasında karar vereceği bilgisi edinildi.

HEDEF DERBİDE GALİBİYET ALMAK

Süper Lig'in son iki haftasında 5 puan kaybeden Beşiktaş'ın aldığı sonuçlardan memnun olmayan yönetim bu gidişata dur demek için devreye girdi. Valerian Ismael ile bu hafta içi görüşme sağlayacak Başkan Ahmet Nur Çebi'nin odak noktasında, milli ara sonrası oynanacak Fenerbahçe derbisi var. Beşiktaş'ın yükselişe geçmesini isteyen başkanın, teknik adam ile özellikle derbi için konuşacağı ve Fransız teknik adamın kaderinin derbide alınacak maça bağlı olduğu öğrenildi.
MAÇ FAZLASIYLA FENERBAHÇE'NİN ÜZERİNDE

Beşiktaş şuanda 7 maçta, 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile elde ettiği 14 puanla ligin 4. sırasında yer alırken, Fenerbahçe oynadığı 6 maçta, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puanla 6. sırada yer alıyor.
Haberler.com / Elif Sıla - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık