IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Oğlak Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu


Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Kısıtlanmaya gelemediğiniz için de problemleri nedensiz bir şekilde abartacaksınız.

Uzun süren bir ortaklığınız varsa, bu konuda kesin kararlar alacaksınız. Bu ay eşinizle yoğun duygu alışverişi içinde olmanız, yeni ve kökten kararları gündeme getirebilir. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. Sosyal statünüz artıyor. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi, çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Soğuk havalara karşı tedbiri elden bırakmayın ve cildinize özen gösterin. Sindirim sisteminizi yoracak şekilde beslenmeyin. Her konuda, dalgınlıklara meydan vermeyecek şekilde dinamik olun. Kafanızı meşgul eden ve içsel olarak sizi rahatsız eden ruhsal karmaşalar, nihai aşamada fiziksel sağlığınızı da olumsuz etkileyebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık