IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Manchester'da sıcak saatler! Cristiano Ronaldo'nun geleceği belli oluyor


Şampiyonlar Ligi'nde oynamak amacıyla, Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılmak istediğini belirten Cristiano Ronaldo geleceğini netleştirmek adına Manchester'a döndü. İngiliz devi, Ronaldo ile yola devam etmek istiyor. Ronaldo'nun da yoluna Manchester'da devam etmesi bekleniyor.

Haberler.com - Nezih Yücel Akşener - Spor
26.07.2022 14:03 - Güncelleme: 26.07.2022 14:16
Cristiano Ronaldo'nun geleceği belli oluyor. Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile menajeri Jorge Mendes, Manchester United ile toplantı düzenlemek üzere kente vardı.
MANCHESTER UNITED RONALDO'YU BIRAKMIYOR

Premier Lig devi Manchester United, ayrılık isteğini dile getiren Portekizli süper yıldızın takımda kalmasını istiyor. Yıldız oyuncunun kadronun önemli bir parçası olacağına inanılıyor.
ERIK TEN HAG İLE TOPLANTI

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Erik Ten Hag, Cristiano Ronaldo ile çalışmak istediğini ancak yeni sezon planlamasını yaparken Ronaldo'yu bekleyemeyeceklerini ifade etmişti. Cristiano Ronaldo şu sıralar yönetim ve Ten Hag ile son detayları görüşüyor. Yıldız oyuncunun Manchester United'da yola devam etmesi bekleniyor. The Athletic'in aktardığı habere göre ise Ronaldo yola devam etse de sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyecek. Geçtiğimiz sezonun başında Juventus'tan Manchester United'a geri dönen 37 yaşındaki futbolcunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ronaldo, geride bıraktığımız sezon 39 maçta 24 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı.





haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık