IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Mayıs.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Liverpool, deplasmanda Manchester United'ı 4-2 mağlup etti




Premier Lig'de Liverpool, deplasmanda Manchester United'ı 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne kalma umutlarını son haftalara taşıyan Kırmızılar, Old Trafford'da 7 yıl sonra ilk kez kazandı.
Manchester United taraftarlarının maç öncesi protestolarının damga vurduğu ertelem maçında Liverpool, sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Premier Lig'de bitime 3 hafta kala 5. sırada bulunan Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını sürdürdü.

İLK 4 HEDEFİ SÜRÜYOR
Maçın 10. dakikasında gol perdesini açan isim 10. dakikada Bruno Fernandes oldu. 34. dakikaya gelindiğinde Diogo Jota maça beraberliği getirdi. 45+3'te Firmino takımını öne geçirdi ve ilk yarıyı Liverpool 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıya Liverpool hızlı başladı, Firmino 47. dakikada skoru 3-1'e getiren isim oldu. Konuk ekip Liverpool üst üste yakaladığı pozisyonlarda dördüncü golü kaçırsa da dakikalar 68'i gösterdiğinde Rashford skoru 3-2 yaptı. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde ise Salah topu ağlara gönderdi ve Liverpool sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Liverpool 60 puana yükselerek 1 maçı eksik şekilde ilk 4 hedefini sürdürdü. Manchester United ise 70 puanda kalarak 2. sırada kaldı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık