IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
AKP'nin Milyarlarca TL'lik Yolsuzluğunu ve Ağrı'daki Seks Skandalını


AKP'nin Milyarlarca TL'lik Yolsuzluğunu ve Ağrı'daki Seks Skandalını Gürültüye Getirmek İçin Gülşen'i 4 Ay Önceki Açıklamaları Yüzünden Tutuklamanın Yeterli Olmadığını Fark Eden Savcılık, 90'lar Televole Arşivini Mercek Altına Aldı...

Aynı gün içinde hem Cumhurbaşkanlığı Danışmanları ile SPK Başkanı'nın toplam 30 Milyar TL'yi bulan yolsuzluğa bulaştıkları iddialarını hem de Ağrı İşkur'daki seks skandalı görüntülerini gündemden düşürme çalışmaları kapsamında sanatçı Gülşen'i 4 ay önceki açıklamalarını bahane ederek tutuklayan savcılık, şimdi de 90'lar Televole arşivini mercek altına aldı...
Sedat Peker tarafından twitter'da dile getirilen, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı ve eski SPK başkanının 25 milyar TL + 180 milyon Euro + 5 yıldızlı otel parası tutarında yolsuzluk ve rüşvete bulaştıkları yönündeki iddiaların ardından aynı gün içerisinde Ağrı İşkur Müdürü AKP'li Gıyas Güven'in iş başvurusunda bulunan bir kadınla arabada çekilen seks görüntülerinin de internete düşmesi, yargıyı zor durumda bıraktı.
İlk etapta sadece Sedat Peker'in iddialarını gündemden düşürmek için sanatçı Gülşen'in 4 ay önceki bir açıklamasından yola çıkarak gözaltı kararı veren mahkeme, seks skandalının ortaya çıkmasıyla gürültüyü daha da yükseltmek için apar topar tutuklama kararı verirken, internette halen Peker'in yolsuzluk iddiaları ve Ağrı'daki seks görüntülerinin konuşuluyor olması ilave tedbileri de gündeme taşıdı.
Bu çerçevede ilk olarak 90'lar Televole arşivini mercek altına alan savcılıktan yapılan açıklamada "O dönem tabii şimdikine göre daha özgür ortam olduğu için ünlüler ağzına geleni söyleyebiliyordu. Bakalım tam ne çıkacak bilemiyoruz ama illa hem dava konusu yapacak hem de mağduriyet ekmeği çıkarılacak bir şeyler buluruz gibi geliyor. 90'ları bir başkaydı çünkü" denirken, AKP'ye en az 6 ay yetecek zengin bir gündem değiştirme yatağı bulunmuş olabileceğinin de müjdesi verildi.
Açıklamada, çıkan malzemenin bir kısmının hemen yargıya taşınarak mevcut gündem değiştirme operasyonunun tamamlanmasında kullanılacağı belirtilirken, geri kalanının ise önümüzdeki günlerde Sedat Peker tarafından yapılacak yeni yolsuzluk ve rüşvet ifşaatları ile AKP'lilerin olası yeni seks görüntülerinin gündemden düşürülmesi için stokta tutulacağının da bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.



zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık