IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
İstanbul İçin Haftalık Olağan Kuvvetli Yağış Uyarısını Yineleyen AFAD, Geri Adım Atmıyor:


İstanbul İçin Haftalık Olağan Kuvvetli Yağış Uyarısını Yineleyen AFAD, Geri Adım Atmıyor: ''Söyleye söyleye yağdırıcaz...''

İstanbul için yaz başından beri yaptığı ve artık geleneksel hale gelen kuvvetli yağış uyarılarına bugün de bir yenisini ekleyen AFAD, kararlı duruşunu koruyor.
Konuyla ilgili olarak AFAD'dan yapılan açıklamada, bazı şeylerin kafada bittiğine ve yeterince inanılırsa o yağmurun bir şekilde yağacağına dikkat çekililirken, "Evrene enerji yollamak gibi düşünün. Bir olmaz iki olmaz ama en sonunda söyleye söyleye biz de enerjimizi yollayıp o yağmuru yağdırıcaz" ifadelerine yer verildi.
AFAD İstanbul Daire Başkanı İrfan Kocabaylar da, sıcaklar ve yüksek nem nedeniyle herkes gibi kendilerinin de mağdur olduğunu belirterek, "Sıcak değil de nem çok fena ya, uyutmuyor resmen namussuz. Bir yağsa rahatlayacak aslında da.... Neyse çocuklarla konuştum, 'Başkanım bu sefer tüm kalbimizle inanarak kuvvetli yağış uyarısı yapıcaz' diye söz verdiler. Bakalım işalla" sözleriyle kamuoyunu rahatlacak mesajlar verdi.
Meterolojinin bir bilim olduğu kadar aynı zamanda bir inanç ve gönül işi olduğunu da belirten AFAD Daire Başkanı, "Ankara'da oldu mesela. Nasıl oldu? Ankaralılar yeterince inandığı için, yürekten istediği için oldu." derken, beklenen yağışın bu haftada da gelmemesi durumunda İstanbulluların hatayı biraz da kendilerinde araması gerektiğine vurgu yaptı.





zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık