IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
BİM'den Psikolog Satışı Açıklaması:


BİM'den Psikolog Satışı Açıklaması: ''Öyle bir hizmetimiz yok ama 5 TL farkla kasada dert dinleriz...''

199.99 TL'ye psikolog seansı satışı yapıldığını gösteren sahte BİM broşürünün sosyal medyada gördüğü yoğun ilgi üzerine ünlü zincir marketten bir açıklama geldi.
Konuyla ilgili olarak BİM'den yapılan açıklamada, broşürü gerçek sanarak 2 gündür şubelerde kasa görevlilerini darlayan müşterilere olmayan bir ürüne gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür edilirken, "Maalesef elimizde o yok ama bu ilginiz bize bir fikir de vermedi değil" ifadelerine yer verildi.
Diğer zincir marketlerde olduğu gibi BİM şubelerinde de çok sayıda lisans ve yüksek lisans mezununun çalışmakta olduğuna dikkat çekilen açıklama şöyle devam etti:
"Bunların içinde mühendis, öğretmen, sosyolog vs olduğu gibi illa ki psikolog da vardır. Şu an tam sayıyı çıkarmaya çalışıyoruz. Hani alıp eve götürmezsiniz belki ama şube yoğunluğuna göre kasada bi 3-5 dakika derdinizi dinleyebilirler. Hem onlar biraz esas mesleklerini yapmanın tadını çıkarırlar hem de vatandaşlarımız hesaplı bir şekilde psikolog hizmeti alma imkanına kavuşurlar. Gerçekten güzel fikirmiş, keşke daha önce bizim aklımıza gelseydi..."
Açıklamada, kasada dert dinleme hizmetine önümüzdeki salıdan itibaren 5 dakikası sadece 10 TL karşılığında ulaşılabileceği belirtilirken, 100 TL ve üzeri alışverişlerde fırsat indirimiyle 5 TL'ye alınabileceğinin de müjdesi verildi.





zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık