IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Uyumadan Önce Twitter'a Bi Göz Atma Hatasının Bedeli Yine Ağır Oldu:


Uyumadan Önce Twitter'a Bi Göz Atma Hatasının Bedeli Yine Ağır Oldu: ''Dünyanın sonu geldi ve hepimiz acılar içinde ölücez!''

Uyumadan önce cep telefonundan Twitter'a girme hatası bir gecenin daha dehşetle başlamasına neden oldu. Sosyal medya platformuna girdikten yaklaşık 2 dakika sonra negatif enerji yüklemesi tamamlanan Gökhan Kavaz(30),endişe, korku ve nefret arasında salınıp yatakta kendi kendine söyleneceği ve geleceğe dair en berbat senaryoların tek tek gözünde canlanacağı bir geceye daha merhaba dedi...
"Telefondan bildirim gelince bir anlık gafletle twitter ikonuna tıklamış bulundum. TT listesinde 'Dünya Savaşı' etiketini gördüğüm o an telefonu elimden fırlatmam gerekiyordu ama merakıma yenik düştüm. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ellerim korkudan ya da sinirden ya da ikisinden birden titriyordu ve adını sanını bilmediğim birilerine ana avrat küfrediyordum" sözleriyle içinde bulunduğu ruh halini aktaran Kavaz, gecenin 1'i olmasa şu an en yakın markete gidip makarna-un stoğu yapacağını ve evin kapısını kalın suntalarla çivileyeceğini de sözlerine ekledi.
Uzmanlar uyarıyor
Haber yayına hazırlandığı sırada herkesin, tatilde, konserde, club'da ya da en kötü bir düğünde çılgıncasına eğlendiği ve aşırı mutlu olduğu instagram'a kendini atarak sakinleşmeye çalışan Kavaz "Burada da kendimi ezik ve fakir hissediyorum ama ya bir dünya savaşında ya bir iç savaşta ya da kışın soğuktan ve açlıktan ölecek olmak fikrinden iyidir yine de. Gözünü seveyim tatil story'lerinin, bu nedir arkadaş içim çürüdü?" diyerek rehabilitasyonuna devam ederken, uzmanlarsa gece dahil herhangi bir zaman diliminde twitter'a girerken dikkatli olunması uyarısını yineledi.
İçerideki negatif enerji düzeyinin kalıcı sağlık sorunlarına yol açabileceğine dikkat çeken uzmanlar, Twitter'ın ancak zaruri haller durumunda bir doktor gözetiminde kullanılması ve 5 dakikadan fazla maruz kalındığında en yakın sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiğini de bir kez daha önemle hatırlattılar.





zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık