IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Enflasyondan Korunmak İçin En İyi Yatırım Araçları Listesinde İlk 3 Bu


Enflasyondan Korunmak İçin En İyi Yatırım Araçları Listesinde İlk 3 Bu Hafta da Değişmedi: TOEFL Sertifikası, Vize, Tek Yön Uçak Bileti...

TÜİK rakamlarına göre bile %70’i aşan enflasyona karşı en etkili koruma sağlayan yatırım araçları listesi açıklandı. TOEFL Sertifikası, Vize ve Tek Yön Uçak Bileti’nin geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine ilk 3 sırayı koruduğu listede bu yatırım araçlarını sırasıyla Şişme Bot, Yabancı uyruklu eş, Konut, 2. el otomobil ve gram altın takip etti.
Uzmanlar, TOEFL sertifikasının özellikle 18-30 yaş arasındaki yatırımcılar arasında enflasyondan kaçış için en gözde yatırım aracı olarak öne çıktığına dikkat çekerlerken, sertifikayı almayı başaranların daha sonra enflasyonun makul seviyelere olduğu bir ülkenin vizesi ve kendilerini oraya götürecek tek yön uçak biletiyle yatırım portföylerini genişlettiklerini belirtiyorlar.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz özel bir İngilizce kursunun yöneticisi de bugüne kadar TOEFL sınavına hazırladıkları 7000’den fazla öğrenciyi enflasyondan koruduklarını gururla ifade etti. “Halkımız geleneksel yatırım aracı olarak altını tercih ediyor ama TOEFL sertifikasını da bir nevi altın bilezik olarak düşünebiliriz. Onun gibi dünyanın her yerinde geçerli ama uzun vadede daha fazla getiri vaat ediyor. Düğünde takılabilen bir şey olsa eminim şimdiye çeyrek altının pabucunu çoktan dama atmıştı” diyen tecrübeli eğitmen, an itibariyle piyasada bu kadar hızlı ve yüksek geri dönüş sağlayan başka bir yatırım enstrümanı bulunmadığına dikkat çekti.


zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık