IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Daha önce görmediniz: Gizli iPhone özellikleri!




Bu özellikleri daha önce görmediniz! İşte daha önce fark etmediğiniz 4 gizli iPhone özelliğini sizin için listeledik...

Apple ekosisteminin belki de temel taşını oluşturan iPhone'lar birçok özelliğe sahip. Ancak bu özelliklerin bir kısmını daha önce fark etmediğinize eminiz. Bazen vakitten tasarruf ettirecek bazense hayatınızı kolaylaştıracak 4 gizli Apple özelliğini sizler için listeledik. İşte karşınızda 3 gizli iPhone özelliği…

Yeni öğreneceğiniz 4 iPhone özelliği!

1- iPhone Clips!

Apple sahiplerinin bir çoğuna "Neden bir iPhone satın aldın?" sorusunu sorduğunuzda muhtemelen birçok kullanıcıdan "iPhone kameraları çok kaliteli!" cevabını alacaksınız. Ancak birçok iPhone kullanıcısı kamerasını tam kapsamlı olarak kullanmıyor.



Kameranızın özelliklerini arttırmak için Apple tarafından iPhone kullanıcıları için sunulan Clips uygulamasını indirmeniz yeterli. Artık fotoğraf ve videolarınızda arka planı değiştirebilir yeni efektler yükleyebilirsiniz.

2- El yazılarını metinlere dönüştürmek

iOS 15 güncellemesi arından tüm iPhone modellerine gelen bu yeni özellikle birlikte herhangi bir kağıt üzerinde yer alan yazıları kolaylıkla metine dönüştürebileceksiniz. Özellikle üniversitelileri sevindiren bu özellik sayesinde sayfalarca not yazma dönemi bitti. Bu özelliği aktif olarak kullanabilmek için önce Ayarlar >Genel >Dil ve Bölge adımlarını izleyip canlı metin özelliğini aktif hale getirmelisiniz.

Ah be abi: Netflix asıl işine resmen son verdi!

3- Herkes için farklı bir tasarım

Bu tam olarak bir gizli özellik sayılmaz. iOS 17 ile hayatımıza giren bu yeni özellik ile sizi arayan kişileri farklı tasarımlar ile görmeniz mümkün. Bu sayede her kişi için farklı bir tasarım kullanabilir, arama ekranlarınızı isteğinize göre özelleştirebilirsiniz.

4- Telefonunuzun arkasındaki gizli tuş

Aslında cihazınızın arkasında gizli bir tuş yok. Ancak bu özellik bu şekilde isimlendirildi. iPhone'larda bulunan "Back Tap" özelliği sayesinde cihazınızın arkasına 2 kez vurarak istediğiniz işlemleri yaptırabiliyorsunuz. iOS 14 ile tüm iPhone kullanıcılarının cihazlarında yer alan bu özellik ilk etapta oldukça ilgi çekse de zamanla unutuldu. Bu özelliği ayarlar kısmındaki 'erişilebilirlik' seçeneğinin 'dokunma' sekmesinden istenilen şekilde ayarlayabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık