IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
iPhone 15 ve 15 Pro Modellerinin Renk Seçenekleri Belli Oldu




Apple, iPhone 15 modellerini eylül ayında düzenleyeceği etkinlik ile birlikte gün yüzüne çıkaracak. Yeni nesil iPhone modellerinin renk seçenekleri ve özellikleri hakkında detaylar ortaya çıktı.

Apple, iPhone 15 modellerini eylül ayında düzenleyeceği etkinlik ile birlikte gün yüzüne çıkaracak. Tanıtımına kısa bir süre kalan yeni nesil iPhone modelleri hakkında birçok detay ortaya çıkmış durumda. Bunlardan bir tanesi de yeni iPhone modellerinin renkleri. Biz de yeni renk seçenekleri hakkında şimdiye kadar bildiklerimizi bir araya getirdik.

iPhone 15 ve 15 Pro hangi renk seçenklerine sahip olacak?

Apple son yıllarda iPhone modellerini ilk etapta 5 renk seçeneği ile piyasaya sürüyor. ABD'li teknoloji devi, tanıtımdan yaklaşık 6 ay sonra ise yeni bir renk seçeneğini daha ekliyor. Şirketin 6,1 inç ekrana sahip iPhone 15 ve 6,7 inç boyutunda ekrana ev sahipliği yapan iPhone 15 Plus için bu politikasını devam ettireceğini söyleyebiliriz.



Yeni nesil iPhone modellerinin renk seçenekleri ise akıllı telefonların şarj kablolarının sızdırılması ile ortaya çıktı. Buna göre Apple, yeni şarj kablolarını iPhone 15 modellerinin renkleri ile eşleştirmiş durumda. Görselleri ortaya çıkan şarj kabloları ise bizlere iPhone 15 modellerinin renk seçeneklerini gösteriyor.

iPhone 15 Pro Max daha hafif olacak: İşte ağırlığı!

İşte iPhone 15 modellerinin renk seçenekleri:

Gece Yarısı/Siyah

Yıldız Işığı/Beyaz

Sarı

Mavi

Turuncu/Mercan rengi

Bu noktada, daha önce seçenekler arasında olduğu iddia edilen kırmızı rengi ise göremiyoruz. Apple'ın 2024 yılının bahar aylarında ise PRODUCT(RED) renk seçeneğini yeni nesil iPhone ailesine kazandırması mümkün.



Pro modellere göz attığımızda ise Apple'ın genellikle daha soğuk tonlara sahip 4 renk seçeneği ile karşımıza çıktığını görüyoruz. Geçtiğimiz yılı hatırlatmak gerekirse, iPhone 14 Pro modelleri Derin Mor, Altın, Gümüş ve Uzay Siyahı renk seçenekleri ile sunulmuştu.

Bu sene ise renk seçenekleri yeni modellerin gövde malzemesi ile birlikte değişecek. Bilindiği gibi Apple, iPhone 15 Pro modellerini artık Titanyum malzemeden üretecek. Bu durumun yeni akıllı telefonların renk seçeneklerine de yansıması bekleniyor.



İşte iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'te beklenen renk seçenekleri:

Lacivert

Gümüş-Gri

Uzay Siyahı

Titanyum

iPhone 15 ve 15 Pro modellerinin beklenen renk seçenekleri işte bu şekilde sıralanıyor. Peki siz yeni nesil iPhone modelleri ve renk seçenekleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık