IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Steve Jobs'ın kızından beklenmedik iPhone 14 açıklaması!




Eve Jobs, iPhone 14 için yaptığı açıklamalardan geri adım attı. Hayatının olmazsa olmaz teknolojilerinden biri olduğunu belirtti.

Apple kurucu ortağı Steve Jobs'ın kızı Eve Jobs, iPhone 14 serisi hakkındaki düşüncelerini değiştirmiş gibi görünüyor. Apple, Eylül ayında iPhone 14 ailesini duyurduğunda bu modeller ile dalga geçen bir paylaşımda bulunmuştu. Ancak 24 yaşındaki Jobs, iPhone 14 olmadan yaşamayacağını dile getirdi.

Eve Jobs: iPhone 14 olmadan yaşamak mümkün değil

Steve Jobs'ın kızı The Strategist ile yaptığı röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Lansmandan sonra satın aldığı iPhone 14'ün, hayatında mutlaka bulunması gereken dokuz şeyden biri olduğunu ifade etti.



Jobs'ın bu açıklaması aslında kayda değer görünüyor. Daha önce Instagram'dan paylaştığı bir Hikaye'de, yeni iPhone modeliyle dalga geçmişti. İki adet aynı gömleği tutan bir adamı paylaşan Jobs, "iPhone 13'ten iPhone 14'e geçiyorum" diyerek iki telefonun aynı olduğunu ima etmişti.

https://shiftdelete.net/orijinal-iph...yata-satilacak

Bu paylaşıma rağmen Eve Jobs, iPhone 14 hakkında geri vites attı. Yeni iPhone'ların "her kullanıcının hayatını ve yaşama biçimini değiştiren" bir araç olduğunu ifade etti. Ayrıca kullanıcılar için üretken bir araç haline geldiğini, estetik-tasarım açısından şaheser olarak gördüğünü bildirdi.

Jobs'ın mutlaka bulunması gerekenler listesinde başka bir teknolojik cihazın olmadığını belirelim. Çok fazla makyaj malzemesi içeren listesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ürünleri insanlar üzerinde zorlamaya çalışmıyorum, çünkü özellikle cilt bakımının gerçekten kişiye bağlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

24 yaşında olan Eve Jobs, 2021'de Stanford Üniversitesi Bilim, Teknoloji ve Toplum bölümünden mezun oldu. Ancak profesyonel hayatında modellik ve binicilik ile uğraşıyor.

Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık