IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Şubat.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
iPhone 15 tasarımı ortaya çıktı! İşte beklenen yenilikler




Apple, beklenen seri için yoğun bir çalışma içinde. Bir kaynak, iPhone 15 serisinin CAD tabanlı render görsellerini yayınladı.

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Apple, iPhone 14 serisiyle yoluna dolu dizgin devam ederken bir yandan da iPhone 15 için hazırlıklarına devam ediyor. Bu yılın son çeyreğinde sahne alması beklenen seri hakkında sızıntılar ulaşmaya devam ediyor.

Dynamic Island, USB-C bağlantı, 6.2 inç ekran ve dahası

Akıllı telefon dünyasında elde ettiği bilgilerle adından söz ettiren 9to5Mac, iPhone 15 serisinin CAD tabanlı render görsellerini yayınladı. Görseller, serinin tasarımına ilişkin birçok ayrıntıyı gösteriyor. iPhone 15 ve iPhone 15 Pro görselleri, Dynamic Island özelliğinin serideki tüm modellerde olacağını doğruluyor.



Avrupa Birliği, geçtiğimiz yıl aldığı kararla standart USB-C bağlantı girişine geçiş yaptı. Görünen o ki Apple, kendisiyle özdeşleşen Lighting bağlantısından vazgeçerek karara uyuyor. CAD tabanlı render görsellerine göre iPhone 15 serisinin standart modelleri, 6.2 inç ekran ile sahne alacak. Ayrıca kamera dizilimini de selefiyle benzerlik gösteriyor.

Biden imzayı attı: Apple Watch yasaklanıyor mu?

Daha önce elde edilen bilgilere göre Apple, yeni nesil iPhone'lardaki OLED panellerinde önemli bir geliştirmeye gidiyor. Şirketin iPhone 15 modellerinin OLED ekranlarının 28 nm'lik üretim sürecinden geçeceği ifade ediliyor. Apple böylece telefonlarında önemli oranda bir verimlilik artışı sağlamayı planlıyor.





Öte yandan iPhone 15 Pro modellerinin 8 GB RAM ile sahne alacak. Standart iPhone 15 modelleri ise 6 GB RAM kapasitesinde kalmaya devam edecek. Ancak, selefinin Pro modellerinde kullanılan LPDDR5 RAM'e yükseltilecek. Pro modelleri ise A17 Bionic ile birlikte sahne alacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık