IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yeni MacBook Pro'nun Kutusu Sızdırıldı




Apple'ın 30 Ekim'de düzenleyeceği etkinlik öncesinde, yeni MacBook Pro modelinin kutusu sızdırıldı. Sızdırılan görselde, MacBook Pro'nun tasarımında yapılan değişiklikler gözler önüne seriliyor.

Apple, geçtiğimiz gün paylaştığı Scary Fast (Çok Hızlı Gelişmeler) etkinliği ile yeni Mac modellerine göz kırpmış oldu. 30 Ekim'de düzenlenecek etkinlikte bir iMac ve MacBook Pro'nun tanıtılması bekleniyor. Yeni sızıntı ise MacBook Pro'nun nasıl görüneceğini gözler önüne serdi.

M3 çipli MacBook Pro kutusu sızdırıldı

M3 çipli, yeni MacBook Pro modelinin kutusu olduğu iddia edilen bir görsel Çin'de ortaya çıktı. 30 Ekim'de düzenlenecek etkinlik öncesinde teknoloji devinin tasarımda yaptığı değişiklikleri gözler önüne seriyor.



Twitter'da paylaşılan görsel, MacBook Pro'nun beyaz kutusuna oldukça benziyor. Dış kapakta, dizüstü bilgisayarın daha önce görülmemiş bir masaüstü arka planına sahip görüntüsü yer alıyor. Bu, iPhone 15 serisinin duvar kağıdına da benziyor.

Apple a7 Pro rakibi: Qualcomm Snapdragon

Sızdırılan görüntünün gerçekliği doğrulanamasa da, zamanlama açısından oldukça kritik bir dönemde geldi. Apple'ın 30 Ekim'de "Scary Fast" etkinliğini gerçekleştireceğini düşünürsek, yeni cihazların sevk edilmeye başladığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Daha önce analist Ming-Chi Kuo ve Bloomberg'den Mark Gurman, M3 destekli MacBook Pro modellerinin geleceğini iddia etti. Apple'ın henüz duyurulmamış M3 Max ve M3 Pro yongalarını test ettiği belirtildi. Bu işlemcilerin henüz tanıtılmadığını hatırlatmak gerekiyor.



Etkinlikte, 14 inç ve 16 inç MacBook Pro versiyonlarına ek olarak, 13 inç MacBook Pro ve 24 inç iMac de bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık