IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
OnePlus 12'nin Canlı Görüntüsü Ortaya Çıktı




Yakın zamanda tanıtılacak olan OnePlus 12'nin canlı görüntüsü ortaya çıktı. Telefonun tasarımı ve özellikleri netleşti.

Yakın zamanda tanıtılması beklenen OnePlus 12 modeli için geri sayım başladı. Kısa bir süre önce tasarımı ve kilit özellikleri ortaya çıkan akıllı telefonun şimdi de canlı görüntüsü ortaya çıktı. Böylelikle cihazın nasıl görüneceği büyük oranda netleşti.

OnePlus 12 canlı görüntüsü ortaya çıktı

2024'ün başlarında tanıtılacağı söylenen OnePlus 12'nin canlı görüntüsü ortaya çıktı. Akıllı telefonun ön panel tasarımı bu gelişmeyle doğrulandı. Buna göre telefon delikli bir ekran tasarımına ve ince çerçevelere sahip olacak. Arkada ise dairesel üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkacak. Modelde 2K kavisli bir OLED bir panel kullanılacak. Dahası, 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak.

Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacak. Qualcomm, yeni işlemcisi için TSMC ile iş birliğine devam ediyor. 4 nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdekleri mevcut. Firma yeni yongasında Ray Tracing destekli Adreno 750 grafik birimine yer veriyor.

Fiyat performans odaklı Vivo V30 için ilk bilgiler geldi!

Bu yılın başında kullanıcıların beğenisine sunulan OnePlus 11 modeli 100W kablolu şarjı destekleyen 5.000 mAh'lik bir pilden besleniyor. Cihazın kablosuz şarj desteği ise mevcut değil. Cihazın bu özellikten yoksun olması kullanıcılar tarafından bir hayli eleştirilirken, Çinli üretici yaklaşan OnePlus 12 ile bu duruma bir son verecek.

OnePlus 12, USB 3.2 bağlantı noktasıyla ve 50W kablosuz şarjla kullanıcı karşısına çıkacak. Pilin ise 5.400 mAh kapasitesinde olacağı ifade ediliyor. Bunun dışında ürünün kızılötesi sensöre sahip olacağı söyleniyor. Bunun dışında cihazın kamera kurulumunda bizleri yeni bir periskop sensörü karşılayacak. Cihazın kamera adası 50 Megapiksel (Sony IMX966, OIS'li) + 48 Megapiksel (ultra geniş) + 65 Megapiksel (periskop) sensörlerinden oluşacak. Önde ise 32 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak. Son olarak 24 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama alanıyla kullanıcı karşısına çıkacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık