IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Moto X40 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı!




Motorola'nın Moto X40 Pro modeli, sızıntılar eşliğinde netleşiyor. Şimdi de modelin tasarımı sızdırıldı. İşte ayrıntılar...

Motorola akıllı telefon dünyasında Moto X serileriyle birlikte yükselmeye devam ediyor. Şirket, tanıtım tarihi henüz belli olmayan seri için çalışmalarını hızlandırdı. Bu süreçte gelen bilgiler ışığında serinin özellikleri ve tasarımı belli oluyor.

Moto X40 Pro, kavisli kenar ekranı ve üçlü kamera dizilimi ile geliyor

Akıllı telefon dünyasında sızıntılarıyla meşhur olan OnLeaks, Moto X40 Pro modelinin tasarımını gözler önüne serdi. Yayınlanan video, cihazın kavisli bir ekranla geleceğini doğruluyor. Ek olarak beklendiği gibi kare kamera adası içinde üçlü bir kamera dizilimi bizleri karşılayacak.

Öte yandan Moto serisinde, Qualcomm'un en iyi işlemcisi olarak gösterilen Snapdragon 8 Gen 2 kullanılacak. İşlemcide 1 adet 3.2GHz Cortex-X3, 2 adet 2.8GHz Cortex-A715, 2 adet 2.8GHz Cortex-A710 ve 3 adet 2GHz Cortex-A510 2 çekirdek bulunuyor. Ayrıca grafik arabirimi tarafında Adreno 740 yer alacak.

Motorola Razr 2022 dudak uçuklatan fiyata globale geliyor

Görüldüğü üzere kavisli olacak ekranda 6.67 inç boyuta ve FullHD Plus çözünürlüğe sahip ekran için OLED panel tercih ediliyor. Ek olarak cihazın ekran tazeleme ise 165Hz olacak. Seri Moto ailesi için bir ilk olacak 125 W kablolu hızlı şarjı destekleyecek. Bataryanın da 5.000 mAh olması bekleniyor.

12 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB UFS 4.0 depolamaya sahip olacak serinin RAM ve depolama seçenekleri ile ilgili net bir bilgi henüz yok. Arkaa paneldeki kamera tasarımı OIS destekli 50 Megapiksel ana kamera, 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel telefoto kamera şeklinde olacak. Ön kamerada ise 60 Megapiksel lens tercih edildiği biliniyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık