Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
CeReN Konuyu Baslatan
Bizimsohbet.net
MasterChef Mahmudiye Tarifi


MALZEMELER
1 kilogram kemiksiz tavuk kalca
10 adet kuru kayisi
2 avuc kuru uzum
2 avuc cig badem
1 adet kuru sogan
4 kasIk suzme bal
1 kasIk tarcin
1 kasIk karabiber
1 kasIk tuz
5 kasIk tereyagi
1 yarim limon
1 bag dereotu
TARIF
Kusbasi olarak dogranan tavuklar haslamaya birakilir.
Tavuklar haslanirken cig bademleri kaynatip kabuklari soyulur.
Haslanmasi biten tavuklar suzulur ve bekletilir.
Tereyagini eritilir ve icine kup kup sogan dogranir
Dogranan soganlarin uzerine haslanan tavuklari, soyulmus bademleri, uzumleri ve kuru kayisilar ekledikten sonra karabiber, tarcin, tuz, bal ve limon eklenir.
Iyice karistirilan yemegin uzerine dereotu eklenerek servis edilir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet