Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
CeReN Konuyu Baslatan
Bizimsohbet.net
MasterChef Fesanjan Nasil Yapilir


MALZEMELER
450 gram ceviz
2 yemek kasigi zeytinyagi
2 yemek kasigi tereyagi
900 gram kemiksiz tavuk eti
2 adet orta boy sogan
2 su bardagi nar pekmezi
Nar taneleri
TARIF
Cevizleri bir firin tepsisine alarak 15 dakika 200 derecede kavurun. Soguyunca robota cekin.
Bu arada tavuk etlerini tuzlayin. Tencere icerisinde tereyagi ile zeytinyagini isitip tavuk etlerini icerisine yerlestirin. Her tarafinin kizarmasini saglayin. Sonra bir tabaga cikartin.
Soganlari iri yarim ay seklinde dograyip tencerede bu sefer soganlari soteleyin. Onlarda pisince tavuklarin uzerine alin.
Tencere icerisine bu sefer ceviz ve nar pekmezi ile 2 su bardagi su ekleyip iyice sos kivamina gelene kadar pisirin. Daha sonra tavuk etleri ve soganlari birlikte bir saate yakin pisirin.
Servis ederken basmati pirinci uzerine tavuk etlerini yerlestirip nar taneleri ile susleyebilirsiniz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet