Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
CeReN Konuyu Baslatan
Bizimsohbet.net
Kekin Kurumasini Onlemenin En Kolay Yolu


Kek, mukemmel lezzetini ve dokusunu kaybetmemek icin mutlak cok iyi korunmalidir. Bunun icin mumkun oldugunca uzun sure nemli tutulmalidir. Keki kesip bir dilim cikardiktan sonra, icerigindeki malzemesi savunmasiz kalir.



ELMA NUMARASI
Bunu onlemenin birkac yolu var. America's Test Kitchen, keki muhafaza ettiginiz saklama kabina bir de soyulmus elma konulmasini tavsiye ediyor. Elma, kek nemlendiricisi gorevi gorerek ve kekin kurumasini onleyerek ortama nem katar.


YAGLI KAGIT NUMARASI
Yagli kagit, nemi kekin guzel katmanlarinin icinde tutan hidrofobik bir bariyer gorevi gorur. Aslinda balmumu kagidinin parsomenden daha iyi calisabilir. Cunku birincisi ikincisinden daha az gecirgendir.



Yagli kagidi, kaplamaniz gereken acikta kalan kekin alanina kabaca uyacak sekilde kesin, ardindan katlayin ve acikta kalan pastanin uzerine bastirin. Yeni ortaya cikan her dilimle kapli tutmak icin gerektiginde ekstra koruma, yeniden ayarlama, degistirme ve/veya yeniden kesme icin bir saklama kabinda saklayin.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet