Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
BBQ SAUCE Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Milli maç ne zaman? Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman?


Milli maç ne zaman? sorusu futbolseverler tarafından araştırılmakta. UEFA Uluslar Ligi heyecanı Türkiye-Lüksemburg maçıyla devam ediyor. Türkiye-Lüksemburg karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde futbolseverler maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Türkiye-Lüksemburg maçı hangi kanalda? Türkiye-Lüksemburg maçı saat kaçta?



Milli maç ne zaman? UEFA Uluslar Ligi'nde rekabet Türkiye- Lüksemburg derbisiyle kaldığı yerden devam ediyor. Sporseverlerin yoğun ilgi duyduğu büyük mücadelede Türkiye, Lüksemburg'u konuk ediyor. Türkiye ile Lüksemburg arasında oynanacak mücadeleye futbolseverlerin ilgisi büyük. 5'te 5 yapmak isten Milli takım gruptan lider çıkmaya çok yakın. Konuya ilişkin internette en çok milli maç ne zaman? Türkiye maçı ne zaman? Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta? soruları araştırılıyor. Bu önemli maç ile ilgili detaylar haberimizde;







MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye A Milli futbol takımının, Lüksemburg ile oynayacağı Uluslar Ligi grup mücadelesi 5. maçı 22 Eylül 2022 tarihinde Türkiye'de oynanacak.

TÜRKİYE-LÜKSEMBURG MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye- Lüksemburg arasındaki Uluslar Ligi grup mücadelesi 5. maçı 22 Eylül Perşembe günü 21:45'de TRT 1'den canlı yayınlanacak.
Haberler.com / Kutal Bilgetekin - Gündem

Konu BBQ SAUCE tarafından (19.Eylül.2022 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet