IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Kasım.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Üç Kuruş'a damga vuran sahne! Leyla, dans performansıyla herkesi hayran bıraktı




Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş dizisine güzel oyuncu Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakterinin dansı damga vurdu. Çete lideri Kartal'ın kardeşi olan Leyla, komiser Efe'nin ve ağabeyinin önünde Roman havalarıyla göbek attı.Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin rol aldığı Üç Kuruş dizisi, dün akşam Show TV ekranında yayınlandı. Mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe çevresinde geçen olaylar konu alındığı Üç Kuruş'un ilk bölümüne Leyla'nın düğündeki dans performansı damga vurdu.

DANSIYLA HAYRAN BIRAKTI
Mahalledeki düğüne gelen Leyla, mafya lideri abisini uzaktan izleyen Organize Şube'de komiser olan Efe'nin yanına giderken kendisini gazeteci olarak tanıttı. Düğüne tek girmek istemediğini söyleyerek Efe'nin koluna giren Leyla, etraftaki kadınlardan kendisini dans kaldırmasını istedi.

ROLÜ İÇİN BARMENLİK VE ROMAN DANS EĞİTİMİ ALDI
Dizide Kartal'ın kardeşi Leyla'yı canlandıran Aslıhan Malbora, rolünü "Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş" sözleriyle anlattı. Üç Kuruş'u hazırlık sürecinden itibaren çok keyif aldığı bir iş olarak gören Malbora, dizi için barmenlik eğitiminin yanında Uraz Kaygılaroğlu ile Roman dansı dersi aldığını da dile getirdi.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık