IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Star TV ekranlarına fırtına gibi giren Menajerimi Ara dizisi final yapıyor




Star TV ekranlarında büyük bir heyecanla yayınlanmaya başlayan ancak istenildiği gibi devam etmeyen Menajerimi Ara dizisinin 25 Temmuz 2021'de final son bölümüyle geleceği öğrenildi.
Star TV'nin dizilerden yana şansı bir türlü gülmüyor. Son olarak kanalda iyi bir çıkış yakalayan ve reytinglerde üst sıralara tırmanan Menajerimi Ara dizisinden de istenilen verim alınamadı. Başrollerini Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin paylaştığı dizinin 25 Temmuz 2021'de final yapacağı öğrenildi.

MENAJERİMİ ARA KONUSU
Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay),Feris (Canan Ergüder),Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar, ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor.

DİCLE'NİN MÜCADELESİNİ ANLATIYOR
Menajerler ve asistanları, bizi ünlü oyuncuların vahşi dünyasının perde arkasına götürüyorlar; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu),egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa bende varım diyor.

CANAN ERGÜDER AYRILMIŞTI
Dizi, Fransız yapımı Dix Pour Cent dizisinden uyarlama. Canan Ergüder, geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmişti.







Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık