IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Mayıs.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
'Sadakatsiz' ekibinden vefa örneği




KANAL D'nin ilgiyle izlenen yapımı "Sadakatsiz"de 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen'i dizi ekibi ve izleyiciler unutmadı.

KANAL D'nin ilgiyle izlenen yapımı "Sadakatsiz"de 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen'i dizi ekibi ve izleyiciler unutmadı. Sergen, nisan ayında evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü başlayınca entübe edilmişti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde solunum cihazından çıkarılıp yoğun bakıma alındı. Sergen, "Sadakatsiz"in yayınlanan bölümünde de rol gereği kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındı. Dizideki tüm karakterlerin Haluk Bey'e geçmiş olsun dilekleri ilettiği sahneler izleyiciler tarafından vefa örneği olarak gösterildi. Ayrıca Melis Sezen'in canlandırdığı 'Derin' karakterinin yaşadığı stresten dolayı bebeğini düşürmesi ve bu durumu herkesten saklama kararı alması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Bu anlar Twitter'daki TT listesine girdi. Twitter'daki dikket çeken yorumlar:Şeytan size ulaşamazsa hayatınıza bir Derin gönderir.

Derin, şeytanın yokluğunu aratmıyor.Bu artık aşk değil, sevgi asla değil. Bu artık saplantı ve takıntı. Çok tehlikeli.Volkan gibiler için Turgay gibi beyfendilerden vazgeçmeyin.'Derin' çok daha tehlikeli

"Sadakatsiz"in 28'inci bölümünde Volkan'ın boşanmaktan vazgeçmemesi Derin'i daha da çıldırttı. Yaşadıklarından Asya'yı sorumlu tutan Derin ise polise onun suçlu olduğunu söyledi. Derin'in kocasını kaybetmemek için daha da tehlikeli olabileceğini göstermesi sosyal medyanın gündemine oturdu.



Kaynak: Hürriyet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık