IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Web Site Tanıtımı (https://www.ircforumda.net/web-site-tanitimi/)
-   -   Ev ve Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri (https://www.ircforumda.net/web-site-tanitimi/20164-ev-ve-endustriyel-su-aritma-sistemleri.html)

semtr 13.Kasım.2021 18:39

Ev ve Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri
 
Atlantik Su Arıtma firması ile hem evleriniz için hem de sanayi işletmeleriniz için profesyonel su arıtma cihazlarına & sistemlerine sahip olabilirsiniz. Ne tür bir alanda ne şekilde su arıtımına ihtiyacınız olursa olsun Atlantik Su Arıtma sizin için deneyimli, uzman ve eğitimli kadrosuyla sizin için projeyi oluşturup montaj ve ayar aşamasına kadar sizin yanınızda olacaktır.

Endüstriyel su arıtma sistemleri:

- Kuyu suyu arıtma
- Şebeke suyu arıtma
- İçme suyu arıtma
- Havuz suyu arıtma
- Deniz suyu arıtma
- Yağmur suyu arıtma
- Ters ozmoz (reverse osmosiz)
- Su arıtma bakımı

Evlerinizde musluktan gelen suyu içme suyu olarak kullanmayıp dışarıdan damacana ile veya daha küçük pet şişelerde alarak hem zaman kaybediyoruz hem daha fazla masraf yapıyoruz. Hâlbuki musluktan gelen suyu ev tipi su arıtma cihazıyla arıtıp daha berrak, daha yumuşak, daha temiz ve daha mineralli su elde etmek işten bile değil. Hatta orta ve uzun vadede size hem zaman kaybettirmeyecek hem de fazla masrafa neden olmayacaktır. Ayrıca temizlik ve bakım da sanıldığından çok daha kolaydır.

Su Arıtma Sistemleri

Genel su arıtma sistemlerini saymak gerekirse:

- Ters ozmoz
- Su yumuşatma cihazı
- Endüstriyel su arıtma sistemi
- Konteyner tipi su arıtma
- Degazör su arıtma sistemi
- Ultrafiltrasyon sistemi
- Sanayi tipi su arıtma cihazı

Fabrika, boyahane veya atölye gibi ortamlarda sanayi için kullanılan ve zaman içinde çeşitli kimyasal maddelerle kirlenen suyu arıtmak işletmenin daha az masrafla ve malzemelerinde sorun yaşamadan ilerlemesi için elzemdir. Bunun için evlerde kullanılan cihazlar dışında daha farklı cihazlarla su arıtımını sağlamak gerekir. Hepimizin malumudur ki musluk suyunda olan bakteri veya klor ile sanayi işletmelerindeki suyun içinde olan mesela arsenik aynı cihazlarla temizlenemeyebilir. Ayrıca bu tür cihazların gerek kurulumu, gerek projelendirilmesi, gerek işler hale getirilmesi için uzman bir ekibe her zaman ihtiyaç vardır. Bu noktada Atlantik Su Arıtma sizler için daha fazla araştırma yapmadan seçilmesi gereken en deneyimli firmalardan biridir.

Dezenfeksiyon sistemleri ise aşağıdaki gibidir:

- Kimyasal dozaj pompaları
- Ultraviyole cihazı
- Otomatik klorlama cihazı
- Antiskalant
- Ozonlama sistemi


Başka bir arama yapmadan bugün hemen Atlantik Su Arıtma firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekibiyle size yardımcı olmaktan, ihtiyacınıza uygun proje oluşturmaktan ve en uygun cihazları en ince ayrıntısına kadar getirip kurmaktan memnuniyet duyacaklardır. Hangi alanda temiz su elde etmek için su arıtma cihazlarına ihtiyacınız olursa olsun, ne kadar büyüklükte bir alana sahip olursanız olun her türlü duruma uygun bir projeyi uygun maliyetle hayata geçireceklerinden şüpheniz olmasın. Deneyimli ve uzman ekibi, her türlü yedek parçaya sahip oluşu, uzun zamandır bu alanda hizmet veriyor oluşu, satış sonrası destekte gelişmiş olması ve müşteri odaklı çalışması Atlantik Su Arıtma firmasını sektörde ilk sıralara taşıyor. Berrak, yumuşak içimli, temiz ve mineralli su içmek için 1 gün daha kaybetmeyin. Su hayattır!


Forum Saati: 04:39. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.