IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   vBulletin ve Seo (https://www.ircforumda.net/vbulletin-ve-seo/)
-   -   Yoast SEO (https://www.ircforumda.net/vbulletin-ve-seo/22605-yoast-search-engine-optimization.html)

dizZy 20.Şubat.2022 14:12

Yoast SEO
 
https://www.turhost.com/blog/wp-cont...4-1200x557.jpg


Milyonlarca web sitesinin arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayan Yoast Seo, en popüler WordPress SEO eklentisidir.

Hem genel olarak sitenizin hem de içeriğinizdeki her bir parçanın SEO optimizasyonunu yapmanızı sağlayan Yoast SEO, arama motorlarının sitenizi taramasını kolaylaştırmak amacıyla, tüm içeriğiniz için otomatik XML site haritası oluşturur.

Anahtar kelime optimizasyonu: Yoast SEO ile sayfalarınızı ve gönderilerinizi anahtar sözcüklere göre analiz edebilir, yinelenen içeriğiniz olup olmadığı konusunda bilgilendirilirsiniz.

Snippet: Google arama sonuçlarında görünen meta açıklamasını ve başlığı ayarlayabilmeniz için; Yoast SEO, sitenizin Google sıralamasında tam olarak nasıl görüneceğini gösterir.

Okunabilirlik kontrolü: Sunduğu çok sayıda teknik özelliğe ek olarak Yoast SEO; içeriğinizi okunabilirlik açısından analiz etmenizi sağlayarak öneriler listesi sunar. Böylece gönderilerinizin kolay okunabilir olup olmadığını, paragrafları bölmeniz ve listeler ya da başlıklar eklemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Güncelleme: En güncel Google algoritmalarına göre sitenizin optimize edilmesini hedefleyen Yoast SEO, iki haftada bir güncellenir!

Premium: Gönderilerinizin içeriğine göre iç link önerileri ve birden fazla odak anahtar kelimeye göre içeriği optimize etme gibi güzellikler premium versiyonuna dahil edilmiştir. Yeniden yönlendirme yöneticisi, ücretsiz destek ve içerik görüşleri sunan Premium versiyonunda reklam bulunmaz.

Çoğu kullanıcı için Yoast SEO’nun ücretsiz sürümü yeterli olmaktadır.

İçerik analizi gibi bazı Yoast SEO özelliklerinin, SEMRush gibi daha kapsamlı bir SEO aracıyla karşılaştırıldığında yetersiz kaldığını düşünenler de vardır.


Forum Saati: 17:31. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.