IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   UEFA Avrupa Ve Şampiyonlar Ligi (https://www.ircforumda.net/uefa-avrupa-ve-sampiyonlar-ligi/)
-   -   İngiliz devini eleyen Real Madrid, yine yarı finalde (https://www.ircforumda.net/uefa-avrupa-ve-sampiyonlar-ligi/44132-ingiliz-devini-eleyen-real-madrid-yine-yari-finalde.html)

Emre 19.Nisan.2023 04:11

İngiliz devini eleyen Real Madrid, yine yarı finalde
 
https://i.hbrcdn.com/haber/2023/04/1...223_3514_m.jpg

Son şampiyon Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 2-0'lık galibiyetin rövanşında Chelsea'yi deplasmanda da 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Chelsea deplasmanına konuk oldu. Eflatun-beyazlılar, Rodrygo'nun ikinci yarıda kaydettiği gollerle mücadeleyi 2-0 kazandı ve Şampiyonlar Lig'inde yarı finale çıktı.

RODRYGO DOUBLE YAPTI
İlk maçı sahasında 2-0'lık skorla kazanan Real Madrid, Stamford Bridge'de oynanan maçtan da aynı skorla galip ayrıldı. Karşılaşmada İspanyol devine galibiyeti getiren golleri 58 ve 80. dakikalarda Rodrygo attı.

CİTY-BAYERN GALİBİYLE OYNAYACAKLAR
Bu sonucun ardından Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi. Chelsea, bu sezon Avrupa defterini kapattı. Real Madrid, yarı finalde Manchester City-Bayern Münih eşleşmesinden tur atlayan taraf ile karşılaşacak. O eşleşmede, Manchester City sahasındaki ilk maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Kaynak:Haberler.com


Forum Saati: 05:32. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.