Tel Tel Ayrilan Katmer Tarifi
MALZEMELER
4 su bardagi un 1,5 su bardagi ilik su 1 tatli kasigi tuz Arasi Icin: 1 cay bardagi sivi yag 8 yemek kasigi un TARIF Un, su ve tuzu bir kapta hamur haline gelene kadar guzelce yogurun. Hazirladiginiz hamurun uzerini kapatip en az 20 dakika dinlendirin. Dinlenmis hamuru 8 esit beze olacak sekilde kesin. Bezelerden birini yemek tabagi buyuklugunde acin. Uzerini sivi yag ile yaglayip un serpistirin. Ardindan alt kisimdan yuvarlayip yukariya dogru rulo haline getirin. Gul boregini sarar gibi rulo halindeki hamuru sarin. Tum bezelere ayni islemi uygulayin. Oklava yardimiyla yaglanmis ve unlanmis bezeleri tatli tabagi buyuklugunde acin. Isinmis tavada hamurlari arkali onlu kizarana dek pisirin. Tum hamurlari pisirdikten sonra sicak olarak servis edin. ALİNTİ ~ |
Cevap: Tel Tel Ayrilan Katmer Tarifi
emeğine sağlık
|
Cevap: Tel Tel Ayrilan Katmer Tarifi
Alıntı:
|
Forum Saati: 16:00. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.