IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   TurkiyeFm Paylasimlari (https://www.ircforumda.net/turkiyefm-paylasimlari/)
-   -   Esra Erol'daki Fatma hakkinda soke eden iddia (https://www.ircforumda.net/turkiyefm-paylasimlari/30751-esra-eroldaki-fatma-hakkinda-soke-eden-iddia.html)

CeReN 19.Ağustos.2022 11:34

Esra Erol'daki Fatma hakkinda soke eden iddia
 
Esra Erol'da programinda dikkat ceken konuklardan biri de iki cocuk babasi Ahmet'e kacarak kuma hayati yasamaya baslayan zihinsel engelli Fatma olmustu. Annesini hice sayip kactigi Ahmet'ten hamile kalan Fatma dogum yapti. Iddialara gore Ahmet Fatma'yi hastanede terk etti.

Esra Erol'da programinda gectigimiz sezon aranan Fatme isimle zihinsel engelli genc kadin annesinin yalvarmalarina ragmen evli bir adama kuma gitmisti. 2 cocuk babasi, Ahmet ve onun esi ile birlikte yasayan Fatma'nin son hali gundem olmustu. Hamile olan ve Ahmet ile yasamaya devam eden Fatma'yla ilgili bomba bir iddia sosyal medyada gundem oldu.

Kumasi ve esiyle birlikte yasayan Fatma, Ahmet'in kendisine hirsizlik yaptirdigini ve baska erkeklere satildigini dile getirerek yardim istemisti. Ahmet ve Ahmet'in annesi tarafindan siddet goren Fatma'nin saclari kisacik kesilmisti. O gunlerde yeniden yayina cikan Fatma, Esra Erol'a yaptigi aciklamada "Evime donmek istemiyorum. Benim kanamam oldugu icin hastaneye gittim. Hastanede kalmam gerekiyordu ama kalmadim. Bebegi dusurmedim. Annem yuzunden yuvam yikiliyor. Ahmet hapiste ne zaman cikacagi da belli degil. Ben, kayinvalidem, Ibrahim'in iki cocuguyla yasiyoruz bu evde. Ben kayinvalidemle cok mutluyum" diye konusmustu.

Esra Erol'daki Fatma'nin hamile oldugu biliniyordu. Fatma ile ilgili son iddia ise herkesi uzdu. Fenomenleringizlisirlarii adli hesaba gore; Dogum yapan Fatma, annesini hice sayarak kactigi Ahmet tarafindan hastanede terk edildi.


ALİNTİ ~ Mynet

Ayışığı 19.Ağustos.2022 11:36

Cevap: Esra Erol'daki Fatma hakkinda soke eden iddia
 
İnanmıyorum ya ben bu programlara

CeReN 19.Ağustos.2022 11:39

Cevap: Esra Erol'daki Fatma hakkinda soke eden iddia
 
Alıntı:

CanSeL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 40327)
İnanmıyorum ya ben bu programlara

Bende muge disinda baska bisey izlemiyorum : ))

Ayışığı 19.Ağustos.2022 11:41

Cevap: Esra Erol'daki Fatma hakkinda soke eden iddia
 
Alıntı:

CeReN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 40333)
Bende muge disinda baska bisey izlemiyorum : ))

Bir o kadına inaniyorum


Forum Saati: 12:08. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.