IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Trabzonspor, Denizlispor'u penaltılarla eledi!


Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor rövanşta rakibini 2-0 mağlup edince karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonunda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan bordo-mavili ekip adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.







Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Bordo-mavililer son 16 turu ilk maçında evinde 2-0 yendiği Yukatel Denizlispor'a deplasmanda aynı skorla mağlup oldu. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi ve Trabzonspor rakibini seri penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek eledi. Ev sahibi Denizlispor 14'te Estupinan ve 23'te Recep'in golleriyle skoru 2-0'a getirdi. Trabzonspor'da Sörloth 51'inci dakikada penaltı atışında yararlanamadı ve 90 dakika 2-0 yeşil-siyahlıların üstünlüğü ile sonuçlandı, maçta uzatmalara gidildi.


NWAKAEME KIRMIZI KART GÖRDÜ
Konuk takım, 94'te Nwakaeme'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken, Denizlispor'da da Muhammet 120'de kırmızı kart gördü. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi, penaltı atışlarına geçildi. Trabzonspor'da Pereira, Sosa, Ndiaye ve Doğan beyaz noktadan topu ağlarla buluşturdu. Ege ekibinde ise Estupinan ve Recep fileleri havalandırırken, Murawski ve Lopes penaltıyı kaçırdı.



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık