IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Türkiye Kupası (https://www.ircforumda.net/turkiye-kupasi/)
-   -   Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Alanyaspor! İşte Akdeniz ekibinin rakibi (https://www.ircforumda.net/turkiye-kupasi/22885-turkiye-kupasinda-son-yari-finalist-alanyaspor-iste-akdeniz-ekibinin-rakibi.html)

Emre 04.Mart.2022 01:25

Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Alanyaspor! İşte Akdeniz ekibinin rakibi
 
https://foto.haberler.com/haber/2022...839_8903_m.jpg

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor, sahasında Gaziantep FK'yi 2-1 yendi ve adını yarı finale yazdırdı. Tayfur Bingöl ve uzatma devrelerinde Oğuz Aydın'ın golleriyle galibiyete uzanan Akdeniz ekibinin yarı finaldeki rakibi Sivasspor oldu.Alanyaspor ile Gaziantep Fk, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sona eren mücadelenin uzatma devrelerinde ev sahibi ekip sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

OĞUZ AYDIN, ALANYASPOR'A TURU GETİRDİ
Karşılaşmada Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 74. dakikada Tayfur Bingöl ve 102. dakikada Oğuz Aydın kaydetti. Gaziantep FK'nin tek golü ise 90+1. dakikada Djilobodji'den geldi. Mücadeleyi 2-1 kazanan Alanyaspor, Gaziantep FK'yi kupanın dışına iterek yarı finale yükseldi ve Sivasspor'un rakibi oldu.

Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri şöyle:

Trabzonspor-Kayserispor

Alanyaspor-Sivasspor

Kaynak:Haberler.com


Forum Saati: 12:41. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.