IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Cornelius'un yeri hemen doldu! Umut Bozok, Trabzonspor'da


Trabzonspor, Cornelius'un ayrılığı sonrası kadrosunu Lorient'ten Umut Bozok ile güçlendirdi. 25 yaşındaki futbolcu Trabzon'a gelirken, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Geçen sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen Umut Bozok, Süper Lig'de gol kralı olmuştu.
Son şampiyon Trabzonspor transferlerine devam ediyor. Yıldız futbolcusu Cornelius'u Kopenhag'a yollayan bordo-mavililer, Süper Lig'in son kralını renklerine bağladı.
TRABZON'A GELDİ

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Umut Bozok, kente geldi. Golcü futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

"İNŞALLAH 15-20 TANE ATARIM"

Havalimanında kısa bir açıklama yapan Umut Bozok, "Bugün benim için çok özel, çok güzel bir gün. Öncelikle kulübe teşekkür ederim. Gol kralı olarak bitirdim, inşallah bu sene şampiyon olacağız. Hedefim öncelikle şampiyonluk, sonra gol sayısı. İnşallah 15-20 tane atarım. Çok heyecanlıyım. İlk maçımızı bekliyorum. Diyecek başka bir şey yok. Bize her yer Trabzon." ifadelerini kullandı.

SON GOL KRALI

Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Kasımpaşa'da Umut Bozok, Süper Lig'de 38 maçta 20 gol ve 7 asistlik performans göstererek gol kralı olmuştu.
Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık