IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
OnePlus Nord Watch yaklaşıyor: Resmi paylaşım geldi!


Akıllı telefon dünyasına kazandırdığı ürünlerle adından söz ettiren OnePlus, teknoloji alanındaki yerini büyütmek için çalışmalarını…

Akıllı telefon dünyasına kazandırdığı ürünlerle adından söz ettiren OnePlus, teknoloji alanındaki yerini büyütmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda giyilebilir teknoloji ürünlerine de önem veren şirket, Nord Watch için geri sayımı başlattı.
Nord Watch, SpO2 sensör ve uyku takibi gibi temel sağlık özelliklerine sahip
OnePlus, uygun fiyatlı olması beklenen yeni akıllı saatiyle ilgili resmi paylaşımlarını bugün yaptı. Paylaşılan görsele bakıldığında kare şeklinde bir ekran, kavisli gövde, belirgin çıkıntılar göze çarpıyor. Kayış tasarımında ise saatin gri görünümüne uyan siyah renkte gösterilen basit bir silikon kullanılıyor.



Öte yandan cihazın tanıtım tarihi netlik kazanmış değil. Ancak resmi paylaşım 2 hafta içerisinde piyasaya sürülebileceğini işaret ediyor. Ek olarak cihazın fiyatı belli değil ancak oldukça uygun olacağına dair sızıntı bilgiler ulaşmaya devam ediyor.
OnePlus 11 Pro 5G'nin render görselleri ortaya çıktı!
N Health özelliğiyle gelmesi beklenen Nord Watch, aynı zamanda uygulama üzerinden değiştirilebilen zengin kadran çeşitliliğine sahip olacak. Pil konusunda da kullanıcıları düşünen OnePlus, yeni saatinde "güçlü bir batarya" kullanacak. Ayrıca pek çok saatte bulunan kalp atış hızı takibi, SpO2 sensörü ve uyku takibi gibi temel sağlık takibi özelliğini barındıracak.



Daha önce elde edilen bilgilere göre yeni OnePlus akıllı saati, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıma sunulacak olan yeni Nord Watch'ın öne çıkan bir diğer detayı ise fiyatı olacak. İçerisinde pek çok spor modu bulunan saatin, 63 dolardan başlayan bir fiyata sahip olabilir.
Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık