- -
Tavuk Güveç
(
https://www.ircforumda.net/tavuk-yemekleri/29334-tavuk-gu776vec.html)
BBQ SAUCE |
26.Temmuz.2022 20:03 |
Tavuk Güveç
Tavuk Güveç Tarifi İçin malzemeler
- 200 g tavuk but (Kemiksiz ve kuşbaşı doğranmış)
- 50 g arpacık soğan (İri doğranmış)
- 20 g tereyağı
- 10 g sarımsak (İri doğranmış)
- 50 g domates (İri doğranmış)
- 30 g yeşil biber (İri doğranmış)
- 15 g kırmızı kapya biber (İri doğranmış)
- 20 g kültür mantarı (İri doğranmış)
- 1 adet defne yaprağı
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı tatlı biber
- Kuru kekik
- Su
Tavuk Güveç Nasıl Yapılır?
- Bütün malzemeyi bir kabın içinde karıştırdıktan sonra bir güvece alın ve üzerini folyo ile kapatarak önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Sıcak servis edin.
lezzet
https://i.lezzet.com.tr/images-xxlar...b981092c42.jpg
|
Forum Saati: 04:51. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır. |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.